DIY Pennställ av konservburkar

This post is also available in: English

DIY Pennställ av konservburkar | HungryHeart.se

Har du tomma konservburkar över? Då kan du återbruka dem och göra pennställ av dem! Det här är ett riktigt enkelt DIY och så här gör du:

Material till pennhållare | HungryHeart.se

DIY PENNSTÄLL AV ÅTERBRUKADE KONSERVBURKAR

Material som behövs:

Tomma konservburkar (helst släta), fint papper, sax och limstift.

Så här gör du:

  1. Klipp ut en pappersremsa som är lika hög som din konservburk och ungefär två centimeter bredare än konservburkens omkrets.
  2. Sätt en lodrät sträng med lim på utsidan av konservburken. Fäst ena kortsidan av pappersremsan på limmet och se till att pappret sitter rakt. Linda remsan runt burken och fäst den andra kortsidan med hjälp av limstift. Låt torka.

DIY Pennhållare av konservburkar | HungryHeart.se

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Jag heter Ruth och bor i en liten röd stuga på landet tillsammans med Kärleken och min hund Isbjörnen. Jag älskar kaffe, har alltid någon ny idé på gång och trivs som bäst när jag får skapa eller vara ute i naturen. På Hungry Heart delar jag med mig av DIY och pyssel med steg-för-steg-beskrivningar. Jag försöker använda mig av återbruk så mycket som möjligt och skapa med hållbarhet. Du kommer även att få recept plus enkla och smarta tips för att leva ett lite mer miljövänligt liv. Jag hoppas att du ska trivas och inspireras här!

30 september, 2015
2 oktober, 2015

RELATED POSTS

2 Comments

  1. Svara

    CreativeYou

    20 mars, 2017

    Så himla smart tips! Pennställen blev superfina :) Vi har tipsat om detta i vår blogg :)

LEAVE A COMMENT