GRATIS etiketter för äppelmos – 3 olika varianter

Gratis etiketter äppelmos | HungryHeart.se

Jag blir varm i hjärtat av glädje när jag öppnar dörren till vår matkällare och ser syltburkar och saftflaskor på rad, vackra hyllband och syltetiketter skrivna med snirklig mormors-skrivstil. Nu har jag tyvärr inte begåvats med en vacker handstil, men som tur är finns det gammaldags typsnitt, och med hjälp av det har jag knåpat ihop tre olika sorters äppelmos-etiketter som du kan skriva ut GRATIS. Självklart finns det även länkar till recepten.

Det enda du behöver göra är att klicka på pdf-filen du vill ladda ned, skriva ut den på självhäftande papper, klippa ut etiketterna och klistra på dem på syltburkarna. Lätt som en plätt!

Observera att etiketterna endast får användas för privat bruk.

 

Först ut är det klassiska äppelmoset. Receptet hittar du här.

Äppelmos gratis etikett | HungryHeart.

Äppelmos gratis etiketter (klicka HÄR för att ladda ned)

Hemlagat äppelmos gratis etiketter | HungryHeart.se

Hemlagat äppelmos gratis etiketter (klicka HÄR för att ladda ned)

Andra varianten på äppelmos (min favorit!) har smak av chai-kryddor: kanel, kardemumma, stjärnanis, ingefära, nejlikor och muskotnöt. Mmm… Receptet finns här.

Äppelmos med chaikryddor gratis etiketter | HungryHeart.se

Äppelmos med chaikryddor gratis etiketter (klicka HÄR för att ladda ned)

Hoppas att du gillade etiketterna! Om du använder dem får du gärna skriva en kommentar eller skicka ett meddelande till mig, så att jag vet hur det blev. <3

 

FLER GRATIS ETIKETTER: Etiketter till röd vinbärssaft, Etiketter till svartvinbärssylt

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

SparaSpara

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

20 oktober, 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT