En solig höstutflykt

Golden Retriever | HungryHeart.se

En strålande vacker höstdag, då vi fick släktbesök från storstaden, hämtade jag Isbjörnens sele, packade picknickkorgen och så begav vi oss alla ut i skogen.

Skogspromenad | HungryHeart.se

Först hundra meter asfalt och därefter kilometer efter kilometer av skogsstigar som trampats upp av djur.

Kantarell

Vi plockade kantareller och trattkantareller som skulle bli ingredienser till middagspajen. När vi blev trötta av vandrandet och plockandet, satte vi oss ned i den soliga ljungen och åt hembakat surdegsbröd och drack kaffe.

Gnaga pinne | HungryHeart.se

Isbjörnen hade ambitionen att lorta ned sig så mycket som möjligt plus att provgnaga skogens alla pinnar (hon lyckades i alla fall med det förstnämnda). Ibland satte hon sig bara och filosoferade, för skogen har den inverkan på en.

Lilla filosofen | HungryHeart.se

Tänk att jag får ha skogen som närmsta granne och kan promenera i den precis när jag vill. Det är värt så oerhört mycket mer för mig än att ha nära till affärer och bekvämligheter.

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  ISA

  25 oktober, 2015

  nu fick du mig sugen att dra ut i skogen ;) så härligt!

  • Svara

   Hungry Heart

   25 oktober, 2015

   Mm, skogen är underbar. När man går där är det som att trycka på en ”reset-knapp” och lugnet kommer.

LEAVE A COMMENT