Bus eller godis!

Hund och pumpa

Isbjörnen fick ett köttben förra helgen och sedan dess har hon provat alla trick i boken för att få sitt torrfoder utbytt mot kött levererat på silverfat. Hon har hungerstrejkat, blängt ont på oss när vi ätit vår mat, spänt ögonen i mig och sedan tittat menande på sin matskål, suckat djupt och demonstrativt och sett ut som om hon vore en svårt lidande hund som är på gränsen att dö av svält, trots att hon har fullt av foder i sin skål.

Eftersom det är Halloween, så gäller ju devisen ”bus eller godis”. När inget mumsigt hundgodis uppenbarat sig trots alla ansträngningar (HUNDPLÅGARE!!), så återstod således bara en sak: bus. Isbjörnen fick syn på Halloweendekorationerna jag ställt på trappen, nappade tag i en minipumpa och tuggade omsorgsfullt sönder den till mos innan jag fick fatt i henne… =)

Ha nu en riktigt fin Halloween och Allhelgonahelg! Tänk lite extra på dem som lämnat oss och värdesätt dem som är oss nära. Var rädda om varandra!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Katarina

  30 oktober, 2015

  Vad roligt att du är med i utmaningen. Vacker, om än busig, hund. Kanske pumpa var godare än torrfoder? :-)

  • Svara

   Hungry Heart

   30 oktober, 2015

   Mjae, hon åt inte pumpan utan det roliga bestod tydligen i att mala ned den… Och att reta matte! =)

 2. Svara

  Pernilla

  30 oktober, 2015

  Haha vilken busig hund. Hon har verkligen förstått hur man firar halloween ;)

  • Svara

   Hungry Heart

   30 oktober, 2015

   Haha, ja varför skall något bara stå och se fint ut när man lika gärna kan motionera käkarna med det? ;-) Hon brukar dock inte vara busig utan är en väldigt snäll hund, men när det kommer köttben in i bilden så flyger tydligen fan i jycken! =)

LEAVE A COMMENT