Härjarsystrar och konsten att försvinna in i en stubbe

Golden + Jack Russel | HungryHeart.se

Idag fick vi besök av en Jack Russell-tik som Isbjörnen ÄLSKAR att busa med. De här två hundarna är riktiga härjarsystrar som kan röja runt oavbrutet tills man sätter stopp för leken.

Isbjörnen sprang som en tok ute på den leriga åkern och den lilla terriern var inte sen med att haka på. Förutom att jaga varandra blev det även par-rullning i lera samt gyttjebrottning.

Den mest udda sportgrenen var dock att krypa in i en ihålig trädstubbe med minimal öppning. Det gjorde matte lite nervös och jag såg framför mig samtalet till brandkåren: ”eh hjälp, min golden retriever har fastnat i ett träd…” Öppningen bommades därför igen med ett par tunga cementblock, men Isbjörnen som är känd för att kunna rymma från låsta utrymmen, var uppenbarligen även bra på att bryta sig IN.

Hund kryper in i stubbe

När dagen började närma sig sitt slut, var båda hundarna leriga, dödströtta och väldigt, väldigt lyckliga. Ja, tills det visade sig att det var dags för dusch, vill säga…

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

7 Comments

 1. Svara

  Helena

  15 november, 2015

  Vilken spännande gömma hundarna har. :-) Ja det är verkligen trevligt för dem att ha hundkompisar. Kramen

  • Svara

   Hungry Heart

   15 november, 2015

   Mm, spännande för hundarna men liiiiite väl spännande för mig! =D Men kul har de! Kram

 2. Svara

  ISA

  15 november, 2015

  hihih hundrumpan på sista bilden <3

  • Svara

   Hungry Heart

   15 november, 2015

   Eller hur! =D Jag trodde aldrig att jag skulle lägga upp en bild på en hårig rumpa på bloggen, men jo då! ;-)

 3. Svara

  Susanne

  16 november, 2015

  Tänk va livet kan vara enkelt!
  Jag skulle också vilja vara en hund. Leka, springa runt och busa utan några som helst bekymmer eller ansvar! ;)
  Tack för dina fina ord inne hos mig! ❤
  Ha en jätte fin ny vecka rara du!
  Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   16 november, 2015

   Ja, jag tvekade lite innan jag lade upp det här inlägget med tanke på vad som hände i Frankrike. Samtidigt tänker jag att dessa fruktansvärda vidrigheter sker varje dag någonstans i världen och de två hundarna symboliserar på något sätt hur mycket glädje man kan ha tillsammans trots olikheter. Terriern och golden ser så olika ut och har så olika temperament, men det är inte minsta hinder när de leker tillsammans. De visar så mycket kärlek, vill att alla skall få vara med och struntar fullkomligt i om deras kompis är prickig, fläckig eller enfärgad. Så enkel blir aldrig världen för oss människor, men jag tror att vi har mycket att lära av våra vänner hundarna. Kram

 4. Svara

  Rania { Rania Maria Photography }

  16 november, 2015

  Svar: Men tack så hemskt mycket! Tacksamt att fotografera frost :)

  Ja, jag vill ju också gå på känsla och väder, men jag vet att när jag skulle göra en bok med bilder från de olika årstiderna så blev det ju att jag delade in dem med 3 månader för varje årstid. Men nog tror jag bestämt att det är vinter snart – igår snöade det faktiskt här! Inget som la sig men ändå :)

LEAVE A COMMENT