Tips på Julpynt i Sista-Minuten

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

23 december, 2015

RELATED POSTS

7 Comments

 1. Svara

  Pernilla

  22 december, 2015

  Naturen erbjuder verkligen mycket fint att pynta med :)

  • Svara

   Hungry Heart

   22 december, 2015

   Verkligen!

 2. Svara

  Helena

  22 december, 2015

  Enkelt och så vackert! Sedan blev jag helt överförtjust i din vas. Mycket fin. God Jul önskar jag dig! Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   22 december, 2015

   Tack! Ja, lite modernt gömmer det sig allt här hemma också bland allt ärvt och loppisfyndat. ;-) Ha en riktigt god jul! Kram

 3. Svara

  Katarina

  22 december, 2015

  Den här bilden orsakade frispel i min hjärna, jag kom jul-, påsk- och vårstämning samtidigt!

  Sv: DenDär blev jätteglad över båda julklapparna och det är ju roligt att ha en upplevelse att se fram emot på andra sidan årsskiftet. Förklädet kuttrar han förtjust över varje gång han använder det, sånt är roligt att fixa.

  • Svara

   Hungry Heart

   22 december, 2015

   Ha ha, ja men det har du ju rätt i! Men med tanke på att det är vinterdagjämning idag och att vi därmed äntligen är på väg mot ljusare tider, så kanske det passar bra med pynt som delvis är jul, delvis vår! =)

   Det blir säkert jätteroligt för er båda två att gå musikal med Nanne. Jag kom och tänka på en gång när jag var och hälsade på på ett dagis och ”Håll om mig” spelades högt och på repeat. En av dagisfröknarna suckade när jag kommenterade det och sade att de hade fått införa ”Nanne-restriktioner”, för barnen krävde att få höra hennes låt precis hela dagarna igenom. =)

LEAVE A COMMENT