Snö-Bus och Video med Hunden Isbjörnen

Hund leker i snö | HungryHeart.se

Igår vaknade vi upp till ett vintrigt sagolandskap. Allt var vitt och vackert och min hund Isbjörnen blev alldeles till sig av glädje! Hon åt snöbollar, försökte fånga snökaskaderna som jag sparkade upp och rusade runt som en liten tok.

Skog och hund | HungryHeart.se

Det är svårt att inte bli alldeles varm i hjärtat av att se en överlycklig hund busa i snön. Självklart vill jag dela med mig av det så gott det går och därför blir det för första gången videodags här på Hungry Heart! Varsågoda, här kommer en liten videosnutt på hunden Isbjörnens glädjefnatt över snön. 

P.S. Jag unnar mig lite extra ledighet och kravlöshet över jul och därför kommer inläggen här på bloggen lite glesare just nu. Om du vill kan du kika in på min Instagram så länge, där jag uppdaterar oftare. God fortsättning!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

23 december, 2015
3 januari, 2016

RELATED POSTS

16 Comments

 1. Svara

  Ida här och nu

  28 december, 2015

  Å va härligt! Min lilla tjej var helt tokig igår när hon sprang runt i snön. Hon hoppade och kastade sig och försökte bita sönder snöbollar. Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   29 december, 2015

   Vad roligt att höra! Glada hundar smittar verkligen av sig. <3 Kram

 2. Svara

  Pernilla

  28 december, 2015

  Det var verkligen kul att snön kom till slut! Isbjörnen verkar ju uppskatta snön otroligt mycket :D Hoppas ni har haft en fin jul!

  • Svara

   Hungry Heart

   29 december, 2015

   Ja, ÄNTLIGEN kom snön! =D Tack, vi har haft en bra jul. Roligt att höra att din också blev fin. =)

 3. Svara

  Sofia Brolin - Hildas hem

  29 december, 2015

  Alltså den där isbjörnen ser ju så himla kramgo ut. Och visst är det underbart att vi fick lite snö, det blir så ljust och vackert.
  Klokt att du unnar dig lite extra ledighet, bra prioritering. Jag gör detsamma! :)
  Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år.

  • Svara

   Hungry Heart

   3 januari, 2016

   Tack för din kommentar Sofia och förlåt för att det dröjt så länge med ett svar! Jag har hållit mig en bit ifrån datorer i jul, precis som du. Det är skönt att stänga av allt för ett tag och få tid att koppla av på riktigt, men också härligt att komma tillbaka. =)
   Ha ett riktigt fint 2016!

 4. Svara

  Jess

  29 december, 2015

  Så härligt! Blev alldeles salig när jag klev upp och såg att det var snö, synd bara att det regnade bort samma dag i princip :P

  • Svara

   Hungry Heart

   31 december, 2015

   Nej, vad synd att snön försvann så fort för dig! Här ligger den kvar minsann och mer är på ingång!
   Gott nytt år!

 5. Svara

  Alicia

  30 december, 2015

  Jag är inget snöfan men du får det att både se ut och låta härligt! Jag tog in en liten tallrik med snö åt Tofslan och Vifslan att nosa på, men de brydde sig inte ett endaste dugg. Mer livat är det om jag lägger en isbit i vattenskålen – då ska Vifslan fiska upp och spela boll med den. Djur <3
  Önskar dig en ljuvlig ledighet och ett gott nytt år!

  • Svara

   Hungry Heart

   31 december, 2015

   Åh, vad gulligt av dig att ta in snö till dina katter. =) Vifslan och Tofslan kan även vara de gulligaste kattnamnen ever. =D
   Ha ett riktigt gott nytt år!

 6. Svara

  Helena

  4 januari, 2016

  Underbara foton på isbjörnen i vinterlandskap. Visst är det härligt att snö är här! Lyckan att få springa i snön. :-) Hur gammal är isbjörnen? Önskar dig en fin fortsättning på det nya året! Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   4 januari, 2016

   Isbjörnen verkar visst känna sig hemma i snö och vinter. ? Hon är 3,5 år men fortfarande alert och lekig som en unghund. ? God fortsättning till dig också! Kram

 7. Svara

  Emilia

  5 januari, 2016

  Älskar bilderna på din hund. Drömmer mycket om ett eget husdjur just nu och det är så härligt att se när du och andra skriver om sina. Tyvärr får man inte ha djur i dessa lägenheter men vacker dag så!

  • Svara

   Hungry Heart

   5 januari, 2016

   Visst är det underbart med djur! Jag hade en hund i toppen av min önskelista i 27 år innan jag hade möjlighet att få Isbjörnen. Hon är definitivt det bästa jag någonsin skaffat! ? Jag håller alla tummar och tår för att du snart kan få ett husdjur, du också!

 8. Svara

  Emma

  5 januari, 2016

  Min Frasse älskar också att leka i snön. Han blir helvild, dyker i snön och kanar runt på isen. Det är ren glädje som de visar!

  • Svara

   Hungry Heart

   5 januari, 2016

   Ja, visst det är underbart att se hundarnas totala tokglädje och man kan inte annat än bli lycklig själv när man ser dem rusa runt! Vi är allt lyckligt lottade vi som har hund. =)

LEAVE A COMMENT