Inspiration till Monthly Makers Tema Avtryck

Inspiration på tema avtryck | HungryHeart.se

Monthy Makers är ett fantastiskt roligt sätt att sätta fart på och utmana ens kreativitet. Det släpps ett nytt tema varje månad (men man är bara med så ofta man känner för det) och kring det skapar man något i precis vilken form man vill. Man kan t ex rita, återbruka, dansa, baka, DIY:a, göra musik, snickra eller vad sjutton man känner för. Inget är fel och det finns inga som helst krav på att man skall prestera!

 

Nyss avslöjade Beatrice att Monthly Makers januari-tema är AVTRYCK. Som extra inspiration har jag satt ihop ett collage med bilder som knyter an till temat:

1. Tygpåse med tryck 2. Linne med tryck 3. DIY gnuggis-tatuering med skapar-slogans 4. Fotokonst med blomavtryck 5. Avtryck på huden 6. DIY suddgummistämpel 7. Gulligt tryck 8. Betongkruka med avtryck av ananas 9. Art print

 

På Monthly Makers Pinterestsida hittar du ännu mer inspiration till temat och där finns även ALLA tidigare bidrag vi gjort tillsammans samlade! Missa heller inte att vi har en ny Facebookgrupp: We are Monthly Makers. Det är en jättebra plats för att möta andra härliga, kreativa människor, bolla idéer, peppa och bli peppad, ställa frågor, tipsa samt diskutera månadens tema eller skapande i allmänhet. Vi finns också på www.MonthlyMakers.com och vår vanliga Facebooksida. Hoppas du vill haka på!

 

Vi som håller i Monthly Makers är Alicia, Anna María, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, RuthSandra, Stina och Wilda.

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

10 januari, 2016
14 januari, 2016

RELATED POSTS

22 Comments

 1. Svara

  Pernilla

  12 januari, 2016

  Åh vilken bra inspiration! Har länge tänkt att jag vill göra egna gnuggistatueringar, vi får se om det blir av den här månaden eller om det får komma lägre fram :)

  • Svara

   Hungry Heart

   12 januari, 2016

   Vad kul att du tycker det! :-) Har du några idéer på månadens tema?
   Tillfälliga tatueringar är så himla kul. Förr verkade det ju bara finnas färdiga varianter med monster och liknande, men nu kan man ju faktiskt göra dem precis som man vill ha dem!

   • Svara

    Pernilla

    12 januari, 2016

    Jag har en grej som innefattar betong på g, men jag är också sugen på att göra egna stämplar av nåt slag. Och tatueringar då. Haha, kommer nog inte hinna med allt, men det är kul att ha många idéer! Några saker går säkert att göra på kommande teman med hoppas jag. Det brukar ju vara ganska breda teman som går att tolka på många sätt, vilket jag tycker är himla kul!

    • Svara

     Hungry Heart

     12 januari, 2016

     Det låter jättespännande! Jag tror säkert att du kan använda dina idéer vid kommande teman eller så kan du ju göra det utanför Monthly Makers också! Men visst är det underbart när idéerna bara strömmar? Jag kan faktiskt gilla att inte hinna med att göra allt, för då vet jag att det är bra sprutt på kreativiteten! ;-)

 2. Svara

  Annica

  12 januari, 2016

  Det blev ju superbra kollage ju! Och roliga idéer!

  • Svara

   Hungry Heart

   12 januari, 2016

   Med hjälp av superpedagogen Bea så gick det bra! ;-)

 3. Svara

  Hanna

  12 januari, 2016

  I år ska jag verkligen försöka delta i så många teman som möjligt. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska göra den här månaden och det är faktiskt något som också finns med på ditt collage :)

  • Svara

   Hungry Heart

   12 januari, 2016

   Åh, nu gör du mig riktigt, riktigt nyfiken! =) Jag ser fram emot att få se ditt bidrag och är jätteglad över att du vill haka på Monthly Makers!

 4. Svara

  Stina - Stinas tillvaro

  12 januari, 2016

  Men alltså gnuggistatueringar – vilken kul ide! Måste bums kolla upp hur man gör dem :D

  • Svara

   Hungry Heart

   12 januari, 2016

   Det är superenkelt! Man bara skriver ut valfritt motiv på en speciell sorts ”temporary tattoo paper”. Kanske dags att skoja med fästmannen och göra en STOR ”Adde 4-ever” fejktatuering? =D

 5. Svara

  Jess

  13 januari, 2016

  Vilken härlig samling med inspiration! Blev riktigt sugen på att testa göra gnuggistatueringar nu, måste kolla upp var man kan köpa sånt där papper :)

  • Svara

   Hungry Heart

   14 januari, 2016

   Kul! =) Jag vet att man kan köpa pappret via nätet, men det vore ju bra om Panduro tog in det i sortimentet också kan jag tycka!

 6. Svara

  Helena

  13 januari, 2016

  Idag köpte jag en tidning om kreativa pyssel. Inspirerad av dig. :-)

  • Svara

   Hungry Heart

   14 januari, 2016

   Vad roligt! =) Hittade du något du är sugen på att göra?

 7. Svara

  Sandra

  14 januari, 2016

  Älskar att få se era inspirationsinlägg såhär! Ananasen är verkligen en personlig favorit hos mig :)

  • Svara

   Hungry Heart

   14 januari, 2016

   Ja men visst är det kul att se hur olika associationer man får till temat! Man kan ju göra precis hur mycket som helst.

 8. Svara

  Louie

  14 januari, 2016

  Härlig inspiration! :)

  • Svara

   Hungry Heart

   14 januari, 2016

   Vad roligt att höra! Hoppas du vill haka på månadens utmaning!

 9. Svara

  Emilia

  15 januari, 2016

  Ska blir super kul att följa Monthly Makers detta år. Jag har en fast beslutenhet att vara med på varje tema denna gång. Ska bli väldigt kul. Ditt collage är on point!

  • Svara

   Hungry Heart

   16 januari, 2016

   Vad gullig du är så himla roligt att du är med i Monthly Makers!! Jag har en känsla av att vi kommer göra 2016 till ett superkreativt år! =)

LEAVE A COMMENT