10 DIY-Projekt i miniformat (Inspiration till Monthly Makers tema miniatyr)

10 DIY-Projekt i miniformat | HungryHeart.se

Härom dagen avslöjade Wilda att det nya Monthly Makers-temat är MINIATYR. Har du kommit på vad du vill skapa på månadens tema än? Här kommer i alla fall en dos inspiration i form av tio olika DIY-projekt i miniformat.

1. Den här månklockan är gjord av ett korkunderlägg från IKEA och en utskriven bild. | 2. Jag ÄLSKAR verkligen den här solgula färgen på babyskorna! Man köper ett DIY sko-kit och får utskurna bitar med färdiga hål i. Sedan kan man enkelt sy ihop skorna själv. | 3. En mjuk, draperad minikjol med gratis mönster och steg-för-steg-instruktioner. | 4. Hur fin är inte den här mobilen med svalor och moln? | 5. Ja tack till söta små virkade ekorrar (?) vid fikabordet! | 4. Alla miniatyrbakverk blir så himmelens gulliga. Här syns mina minidonuts.

Mini-DIY | HungryHeart.se1. Sy en fin minikjol lagom till vårvärmen kommer. Mönstret är gratis och det finns tydliga steg-för-steg instruktioner också. | 2. Klösbrädor till katter brukar oftast inte vara några direkta prydnader, men kolla in den här underbara klösbrädan i form av ett pastellfärgat Palm Springs-hus! | 3. Jag har ingen aning om när man skulle få användning av en miniatyr-resväska tillverkad av en tändsticksask, men söt som attan är den! | 4. Om man inte kan möta våren i Paris, så kan man i alla fall bygga upp ett miniatyr-Paris i papper! Eiffeltorn, patisserie, triumfbåge och allt är gratis att skriva ut. Très chic!

Följ gärna Monthly Makers på PinterestFacebook och Instagram för ännu mer inspiration!

Vi som håller i Monthly Makers är AliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaJessicaMikaelaRuthSandraStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Sandra

  16 mars, 2016

  Skorna! Helt fantastiskt fina ju :D

  • Svara

   Hungry Heart

   16 mars, 2016

   Ja man kan ju inte annat än att bli glad när man ser solgula miniskor!

 2. Svara

  Mikaela

  16 mars, 2016

  Så mycket fint!!! En månklocka har jag redan, men ska nog ta och måla om visarna till guld kanske, de är svarta just nu. Och minikjol var ju en skitsmart idé!

  • Svara

   Hungry Heart

   18 mars, 2016

   Vad roligt att du gillar det! Synd att jag missade att du gjort en månklocka, för då hade jag ju kunnat tipsa om den. Var tvungen att googla upp den och den var supersnygg! =)

 3. Svara

  Wilda

  16 mars, 2016

  men hjälp så mycket fint du har hittat! så kreativt tänk!

  • Svara

   Hungry Heart

   18 mars, 2016

   Tack snälla! Vad go du är! <3

 4. Svara

  Pernilla

  16 mars, 2016

  Skorna!! Så himla gulliga! Och ekorrarna vara ju för söta de med! Det mesta blir verkligen gulligare i miniformat!

  • Svara

   Hungry Heart

   18 mars, 2016

   Ja men eller hur! Till och med ansjovis blir gulligt när det är i miniformat! =D

LEAVE A COMMENT