Välkomna hit! <3

Ruth | HungryHeart.se

De senaste dagarna är det många nya som hittat hit via Monthly Makers och Sandra. Så himla roligt att ni är här!! <3

För att ni skall känna er lite extra välkomna, så tänkte jag göra en minipresentation. Jag heter alltså Ruth och bor i ett gammalt hus på landet tillsammans med min hund Isbjörnen och min sambo. Jag är en riktig kaffemoster, älskar att vara ute i naturen och har alltid huvudet fullt med idéer. Jag är tokig i att baka, gå på loppis och skapa fina saker med små medel. Den senaste tiden har det varit extra mycket DIY här på bloggen i och med att jag laddat upp för att vara aprilvärden för Monthly Makers (YEY!!). Annars brukar det vara en fin blandning mellan livet på landet, kreativa saker och recept. Vill du följa mig, så finns jag på Bloglovin’.

Jag är jättenyfiken på vilka NI är också! Kan ni inte skriva typ en mening om er själva i kommentarsfältet? Det behöver inte alls vara något stort och det kan vara vad som helst från er favoritfärg till vad som gör er extra glada just nu. Hade varit så kul att få veta lite mer om er! 

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

13 april, 2016

RELATED POSTS

23 Comments

 1. Svara

  Mikaela

  11 april, 2016

  HEJ! Du vet ju förhoppningsvis typ vem jag är, men jag vill svara ändå, haha. Min favoritfärg varierar, men jag har länge varit svag för mintgrönt, vad som gör mig extra glad just nu är SOLEN och att den faktiskt värmer på riktigt nu + vårblommor!

  • Svara

   Hungry Heart

   11 april, 2016

   Heeej Mikaela! Japp, dig har jag ju hört talas om någon gång. ;-) Kul att du är här!
   Alltså, JA TACK till mintgrönt, sol och vårblommor! Det är så underbart när man känner värmen komma tillbaka och idag gick jag en hundpromenad utan att behöva varken jacka eller kofta.

 2. Svara

  Josefin

  11 april, 2016

  Hej! Jag heter Josefin och har sen en dryg månad tillbaka bloggat om min inomhusträdgård där jag försöker mig på att odla allt från morötter, sallat och sötpotatis till ingefära, superstark chili och avokado. Det som gör mig allra gladast just nu är att jag upptäckt att jag har morgonsol i mitt odlingsfönster samt att varje dag händer det nya grejer i mina krukor!

  • Svara

   Hungry Heart

   11 april, 2016

   Hej Josefin! Superroligt att du är här! <3 Jag blir så himla glad av din fönsterträdgård och tycker det är helt fantastiskt att du skapat dig en egen liten trädgård i din lägenhet.

   • Svara

    Josefin

    11 april, 2016

    Åh tack så mycket! :D En tager vad en haver och gör det bästa av det! Så fint att ha hittat din blogg med all insperation! Det kliar ju i fingrarna på mig att skapa! Sitter i skrivande stund och funderar på vad jag ska bidra med i Monthly Makers!

    • Svara

     Hungry Heart

     12 april, 2016

     Älskar inställningen att det går att göra så mycket fint av det man redan har! Såg du förresten Katarinas kommentar? Hon skrev: ”Jag blev glad över att Josefin hittade till dig och kommenterade för ni hittade jag till hennes imponerande och inspirerande inomhusträdgårdar.”
     Vad glad jag blir att du vill vara med i Monthly Makers! Ser fram emot att få se ditt bidrag.

 3. Svara

  Borgmästaren

  11 april, 2016

  Spännande med nytt tema i MM. Den här gången fick jag en ide om vad jag ska göra nästan på direkten. Nu blir det att ta fram borr och skruvar.

  I övrigt gillar jag att resa, att läsa böcker och att prova nya pysselideer och att fynda på loppis. Är hopplöst bakom på de flesta sociala medier utom bloggen.

  • Svara

   Hungry Heart

   12 april, 2016

   Vad kul att du hittade din skaparidé nästan på en gång! Det skall bli spännande att se vad det blir…
   Roligt att få veta lite mer om dig också! Jag delar alla dina nämna intressen kan jag säga… =)

 4. Svara

  Katarina

  12 april, 2016

  Heeeej ;-) I brist på dt där utlovade mailet så kommenterar jag här. Ditt foto gör mig glad, det känns som.en busig tittut-lek. Bus och lek är ju två saker som gör mig glad och skapande är liksom en del av de två. Att ha ett hållbarhetstänk gör mig glad och det känns som om jag vunnit något stort varje gång jag tar till vara på något, trasig/oanvänd pryl eller mat som ser vissen ut men som sedan blir något bra eller gott. Jag blev glad över att Josefin hittade till dig och kommenterade för ni hittade jag till hennes imponerande och inspirerande inomhusträdgårdar. Jag undrar dock om sambon blir så glad om jag snor några av våra värdefulla kvadratmeter till att anlägga en sådan men det borde väl kunna stå i sele och sova även fast vi, till skillnad från astronauter, har tyngdkraft… :-)

  • Svara

   Josefin

   12 april, 2016

   Åh tack! Kan säga att min sambo var något restriktiv i början men nu kommer jag på honom med att snegla på mina odlingar lite då och då och komma med förslag och ideér! Vi har också begränsat med kvadratmeter att bo på men det är ju något så himla lyxigt med att få odla även fast en saknar trädgård!

  • Svara

   Hungry Heart

   12 april, 2016

   Hej Katarina! Kul att ha dig här igen! =) Jag är också ett stort fan av hållbarhetstänkande och tycker du är grymt bra på att använda din kreativitet till att återbruka på ett finurligt sätt. Roligt att du hittade till Josefins fönsterträdgård också! Du får nog allt hälsa din sambo att han får offra sig för konsten och sova ståendes hädanefter. ;-)

 5. Svara

  Térèse

  12 april, 2016

  Hej! Jag heter Térèse och har bloggen Nyster, där jag mest skriver om stickning och virkning. Jag är dock hemskt svag för det mesta som är kreativt och därför är det så kul att ha hittat till dig! Jag följde Monthly makers utmaning förra månaden, men kom aldrig till skott att skapa något själv, så hoppas på att kunna göra det den här gången!

  • Svara

   Hungry Heart

   12 april, 2016

   Hej Térèse! Åh, vad roligt att du är här och att du börjat följa Monthly Makers! Klart att du skall vara med i månadens utmaning! =)
   Och vilken otroligt fin blogg du har! Jag är typ helt kär i din Birdie Fair Isle Cardigan. Helt fantastisk!

   • Svara

    Térèse

    13 april, 2016

    Så kul att du gick in på min blogg och att du gillade koftan så mycket! Tack för den fina kommentaren också. Ja, jag ska försöka hänga på, om inte den här månaden så nästa!

    • Svara

     Hungry Heart

     14 april, 2016

     Klart att jag ville gå in på din blogg! Det känns som det minsta jag kan göra när jag fått en fin kommentar. =) Och tur var väl det, för annars hade jag nog missat din underbara kofta. Om jag bara hade haft tålamod nog så hade jag försökt mig på att göra en egen på studs. <3
     Det hade varit jättekul om du var med i Monthly Makers! Du behöver verkligen inte göra något stort eller tidskrävande. Lovar att hålla utkik efter ditt bidrag! ;-)

 6. Svara

  Lili

  12 april, 2016

  Kul med en sådan post! Vi har väl kommenterat varandras bloggar ett par gånger, men vet inte hur mycket du vet om mig för det, så jag kör: jag delar bostad med min bästa vän och våra fyra tamråttor. Det bästa jag vet utöver råttor och umgänge med vänner är foto, skrivande, böcker och skate- åker både skateboard och longboard! Ja, och så älskar jag berg och hav. Och kaffe. Gärna ur en Mumin-kopp, jag är nämligen också väldigt förtjust i Muminvärlden. Så pass förtjust att jag har döpt två av mina råttor efter Mumin-karaktärer xD

  Din blogg inspirerar mig men jag har inte tänkt på att följa den förut. Nu ska jag göra det, tack för påminnelsen! ^^ Så lätt att missa inlägg när man inte får upp dem i sitt flöde.

  • Svara

   Hungry Heart

   13 april, 2016

   Åh vad kul att få veta lite mer om dig, Lili! Skateboard låter coolt och dina råttor är supersöta. <3 Och här har du en till kaffeälskare, hej hej! =)
   Jag tycker att du är så grymt bra på att fotografera och att du har en blogg som verkligen känns. <3
   På tal om Mumin: såg du Alicias Lilla My i syskrinet som hon gjorde till föra Monthly Makers-utmaningen?

 7. Svara

  Alicia

  12 april, 2016

  Jag gillar färger som blodrött, buteljgrönt, senapsgult, rostorange och sjöjungfruturkost men också riktigt ärtig rosa vid rätt tillfällen. Just nu är jag glad för jag ska snart se en Alice in Wonderland-musikal i London men längtar också efter morgondagen och att få komma hem och burra in nosen i fluffig kattpäls. Jag tycker du är grym och fin! Hej hopp :)

  • Svara

   Hungry Heart

   13 april, 2016

   Mm, superhärliga färger och du klär så himla bra i alla dem! Det låter grymt med Alice i Underlandet-musikal, så jag förstår att du är pepp! Hoppas den var riktigt bra och att du fick ett fint mottagande av Tofslan och Vifslan när du kom hem. Kram

 8. Svara

  Lund Johanna

  12 april, 2016

  Haha, jadu. Tre saker om sig själv kanske man kan skrapa ihop… Favoritfärg gul (vilket är märkligt för att jag inte har gult hemma eller på kläder eller kommer i kontakt med gult någonstans alls egentligen). Bloggat i snart nio år (?) på olika ställen, men framför allt på olika sätt. Just nu på ett rätt dåligt sätt – men så får det vara ibland. Och sist men inte minst, hmmm, kanske att jag är den mest kluvna personen som finns. Ena sidan av mig är lantisen från Dalarna som vill vara en bohem, vara kreativ och fri. Den andra är storstads-Johanna som är jurist och mitt i någon form av karriär light. Går inte alls ihop ibland, men är visst den jag är :)

  Har nog sagt det förr, men du har en för härlig blogg ska du veta!

  • Svara

   Hungry Heart

   13 april, 2016

   Imponerande att du bloggat i nio år! Respekt! Och jag tycker att det låter som om du är en mångfacetterad person och spännande person med många strängar på din lyra. =)
   Jag diggar verkligen din blogg och jag håller tummarna för att det går bra med era renoveringar!

 9. Svara

  Wilda

  16 april, 2016

  Hej på dig! Du vet ju en del om mig än, men du kanske inte visste att jag cyklar så gott som överallt (och ofta för fort) eftersom jag älskar känslan av vinden i håret.

  • Svara

   Hungry Heart

   17 april, 2016

   Åh, vad fint! <3 Ja, det är verkligen en underbar känsla när vinden tar tag om håret... Dessutom ser man ut som om man är med i snyggaste schamporeklamen eller något (inbillar jag mig i alla fall). =)

LEAVE A COMMENT