Länkkärlek maj

Apple Blossoms | HungryHeart.se

Denna sista dag i maj vill jag passa på att tipsa om blogginlägg som jag gillar extra mycket just nu och sprida bloggkärleken. <3

Det har kommit ut en fullkomligt magisk bok om smörgåstårtor där tårtorna är ren och skär konst. Den på franska, men njut av bilderna och inspireras! Du hittar den här.

Evelinas Ekologiskas naturfoton och matbilder gör mig knäsvag av lycka och jag kommer att göra hennes chokladglass på avokado och banan många gånger den här sommaren…

Bloggar du själv? Då har du en riktig guldgruva här i form av tips på 50 olika program, verktyg och plattformar som underlättar bloggandet. Det är allt från designverktyg till inspirerande färgpaletter, typsnitt, högupplösta bilder som är gratis att använda, skrivtips och produktivitetsknep.

Karoline på Det gröna skafferiet visar hur man kan odla potatis ovan jord i halm! Det låter ju hur smidigt och smart som helst!

Om odling inte är din grej, så kanske den här enkla pappersväxten från The Apple of my DIY är ett alternativ att göra?

Nu börjar det närma sig tiden för studentmottagningar, skolavslutningar och nationaldag. Hemma med Helena ger oss 18 tips på dekorationer, dukningar och inspiration för att göra extra fint inför festerna i juni.

Bird Cherry Flowers | HungryHeart.se

I make cake är en finsk matblogg som jag nyligen hittade till. Den har oerhört vackra foton och många recept på smoothies och raw + glutenfria kakor. Jag fastnade lite extra för rödbets- och lakritssmoothie och glutenfri choklad- och svartvinbärscheesecake. (Använd Google Translate om du inte kan finska).

Pysselbolaget får mig ständigt att le med sina lekfulla och kreativa DIY:s. Hur söta är inte de här glasunderläggen som ser ut som djur? Extra plus för att de är gjorda av återbrukade burklock!

Jag gillar att använda lite ovanliga växter i matlagning och är de dessutom klassade som ogräs, så är det ännu bättre. Då kan jag ju rensa rabatter samtidigt som jag får prima, gratis mat! Jag är oerhört sugen på att göra Sandras (Atilio) maskrossirap och hennes bilder är dessutom så vansinnigt snygga.

Blommor gör allt lite vackrare och festligare. Linda på Volang bjuder på tre tips på blomstergirlander till bröllop och fest. 

Idag presenterade Alicia sammanställningen av alla bidrag till Monthly Makers tema färg. Och vet ni vad – vi slog rekord i antal bidrag den här månaden också! Jag blir så grymt skaparsugen när jag ser all denna kreativitet! Missa för allt i världen inte Alicias vackra, broderade koltrasttröja heller!

Månadens gröna är en nystartad, vegetarisk matlagningsutmaning inspirerad av Monthly Makers. I maj var temaingrediensen rabarber och alla recept som kom in finns samlade här hos Annie på Vegokäk. Mums!

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Alicia

  31 maj, 2016

  Så evigt mycket fint och bra!!!

  • Svara

   Hungry Heart

   1 juni, 2016

   Kul att du gillar det! =)

 2. Svara

  Annie - lättlagat vegokäk

  31 maj, 2016

  Så många bra länkar! Tack för länkkärlek <3

  • Svara

   Hungry Heart

   1 juni, 2016

   Det var så lite så! <3

 3. Svara

  Wilda

  5 juni, 2016

  Fantastiska tips! Tack!

LEAVE A COMMENT