Länkkärlek juni

Illustrationer av Julia Tyroller

Illustration och foto av Julia Tyroller

I slutet av varje månad samlar jag ihop mina internetfavoriter och tipsar om dem. Här är mina guldkorn från juni:

Ni har väl inte missat Julia Tyrollers Instagram med fantastiska illustrationer kombinerade med foton på blommor? Förutom dessa bjuder hon på så många vackra och stämningsfulla naturbilder, att om det perfekta sommarlovet skulle ha ett eget instagramflöde, så skulle det troligtvis se ut precis som Julias.

Om sommaren är det högsäsong för loppisar! Sofia på fantastiskt fina bloggen Hildas tipsar om hur man gör fynd på loppis och auktion.

Behöver du boktips till hängmattan? Evelinas Ekologiska rekommenderar fem miljömedvetna böcker som alla låter riktigt intressanta. De handlar om gifter i skönhetsprodukter, miljösnäll husrenovering, självhushållning och vegetarisk mat.

Beata från Monthly Makers har skapat en helt underbar murgröna av papper och visar också hur man kan göra en egen. Missa heller inte att samlingsinlägget för Monthly Makers tema växter dyker upp hos henne i morgon!

DIY Glas- och betongvas av Monsterscircus

Om sommaren när man kan hålla till utomhus är det den perfekta tiden för att gjuta i betong. Monsterscircus har gjort den här fantastiska glas- och betongvasen med tillhörande tutorial om du blir sugen på att göra en likadan.

The waves we make samlar ett knippe fantastiska bloggare med fokus på hållbar livsstil. En av dem är Sofia som driver The Nordic Kitchen – en blogg med vegetariska, glutenfria och miljösnälla recept. Jag fastnade lite extra för hennes chokladtårta med grädde och jordgubbar. Mums!

När vi ändå är inne på smaskigheter, så vill jag tipsa om den vegetariska matlagninsutmaningen Månadens Gröna. I juni var temaingrediensen jordgubbar och alla smarriga recept som kom in finns i det här samlingsinlägget hos Polichinelle.

är en av mina absoluta favoriter när det kommer till posters och inredning för barnrum. Än har jag inga barn, men så länge skriver jag ut de gratis kalendrarna som Zü släpper varje månad. För juli har Zü gjort en jättefin ananaskalender!

Chokladtryfflar

Chokladtryfflar. Styling Linda Hansson och foto Emily Dahl.

Dream teamet Volang-Linda och Emily Dahl ger oss drömmiga bilder och recept på tre enkla och supergoda chokladtryfflar att ge bort i present. Hemmagjorda (och ätbara) gåvor är de bästa!

Wilda på Reaktionista är så vansinnigt bra på att skriva! Hennes berättelse om hur hennes kärlekshistoria började är så fin att jag blir tårögd. Läs!

Alicia visar hur man gör vackra växttryck genom att hamra färska blommor mot tyg! Så himmelens fint!

Min stora bloggförebild UnderbaraClara skriver om skillnaden mellan vad man är bra på och vad som är bra för en samt om vikten att vara genuin. Hon är så infernaliskt klok den där Clara!

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Svara

  Sofia Brolin - Hildas

  29 juni, 2016

  Så himla många bra inlägg du samlat ihop. Och stort tack för att jag fick vara med på en del av det! <3
  Kram Sofia

  • Svara

   Hungry Heart

   30 juni, 2016

   Klart att jag ville tipsa om ditt kanoninlägg! <3 Kram!

 2. Svara

  kolonilotta

  29 juni, 2016

  Va roligt att få tips om andra härliga bloggar! ?
  Varmaste kramen till dig! ❤

  • Svara

   Hungry Heart

   30 juni, 2016

   Ja det är väl inte så dumt med länktips och bloggkärlek! ;-) Kramar tillbaka! <3

 3. Svara

  Linnéa

  30 juni, 2016

  Tack för de bra länktipsen :)

  • Svara

   Hungry Heart

   30 juni, 2016

   Kul att du gillar dem! <3

 4. Svara

  Sofia

  1 juli, 2016

  Så många fina inlägg och jättetack för att du tipsade om min blogg och min tårta :) <3 Kram!

  • Svara

   Hungry Heart

   5 juli, 2016

   Klart att jag vill tipsa om din superfina blogg och tårta! ? Kram

 5. Svara

  Wilda

  8 juli, 2016

  Åh din länkkärlek är alltid så fylld av värme och genuina hjärtnära beröringspunkter. Så vackra tips. Tack för att jag får vara med här i den värmen, med hon som är närmast mitt hjärta. Åh Julias instagram och The waves me make är ju helt fantastiska. Plus Hildas och Evelinas fantastiska bloggar som jag alltid fastnar lite extra vid. Som med din blogg. Du är ju så himla bra på att sprida kärlek. <3

  • Svara

   Hungry Heart

   10 juli, 2016

   Tack för att DU sprider så mycket kärlek. <3

LEAVE A COMMENT