Tips: frys in vattenmelonformer som isbitar

Ruth

Jag heter Ruth och bor i en liten röd stuga på landet tillsammans med Kärleken och min hund Isbjörnen. Jag älskar kaffe, har alltid någon ny idé på gång och trivs som bäst när jag får skapa eller vara ute i naturen. På Hungry Heart delar jag med mig av DIY och pyssel med steg-för-steg-beskrivningar. Jag använder mig av återbruk och naturmaterial så mycket som möjligt för att skapa med hållbarhet. Här kommer du även att se recept med ingredienser från trädgård och vild natur plus enkla och smarta tips för att leva ett mer miljövänligt och hållbart liv. Jag hoppas att du ska trivas och inspireras här!

27 juli, 2016

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Pernilla

  24 juli, 2016

  Vilket gulligt och svalkande tips!! Det ska jag göra nästa gång jag har vattenmelon hemma :)

  • Svara

   Hungry Heart

   1 augusti, 2016

   Vad roligt! Det är ju så himla lätt att göra men blir riktigt läckert.

 2. Svara

  Ragnhild

  24 juli, 2016

  So fint og lurt! Eg kjøper nesten alltid meir melon enn eg klarer å ete, og neste gong skal eg prøve å lage slike figurer og fryse dei ned.

  • Svara

   Hungry Heart

   1 augusti, 2016

   Tack snälla du! Ja, det blir lätt melon över när man köper dem, så då är det perfekt att kunna använda det man inte orkar äta på en gång. =)

 3. Svara

  Beatrice

  24 juli, 2016

  Det här är smart, och varför har jag inte tänkt på det alla gånger jag haft så mycket vattenmelon hemma att jag inte orkat titta på den efter ett tag!? Ska minsann göra såhär snart! Tack Ruth!

  • Svara

   Hungry Heart

   2 augusti, 2016

   Det är de där små lifehacksen som gör vardagen lite smidigare… =)

 4. Svara

  Wilda

  26 juli, 2016

  Jäklar så smart!

  • Svara

   Hungry Heart

   2 augusti, 2016

   Tja, man får allt försöka ta vara på mat som annars kanske inte går åt och göra något bra av det. =)

LEAVE A COMMENT