Länkkärlek juli + augusti

Cherries | HungryHeart.se

Varje månad samlar jag ihop mina favoritinlägg från bloggvärlden och sprider lite länkkärlek. Här är mina guldkorn från den senaste tiden:

Handen upp alla som älskar Linda Lomelinos (Call me Cupcake) bilder! Nu har jag precis upptäckt en annan matblogg som har samma fotostil som Linda. Den heter El Ciervo och t ex den här tårtan är ett rent konstverk!

Varje gång jag drar upp min sladdhärva till hörlurar ur väskan tänker jag att jag måste fixa en bättre förvaring för dem. Sandras supersmarta DIY sladdhållare / cord taco skulle jag mer än gärna knåpa ihop.

Genomkloka Alicia har skrivit ett fantastiskt inlägg om bloggvärlden som syjunta och konstnärsklubb.

Strawberry Ice Cream | HungryHeart.se

Jag har fått en del frågor om ugnsplåten jag använde som bakgrund i t ex den här och den här matbilden. Ett riktigt bra blogginlägg om varför plåtar och tråg är bra vid matfoto, hur de kan skapa textur i bilderna och hur man får till rätt ”look” på dem hittar du hos Two Loves Studio.

Sy en påse till lunchlådan med hjälp av den här superbra beskrivningen från finfina ”I gott pysselsällskap”.

Funderar du på vad du skall stoppa i lunchlådan? Själv är jag riktigt sugen på att prova Evelinas recept på lite annorlunda pizzabottnar: glutenfri pizza med kikärtsmjöl och sötpotatispizza!

Lily of the Valley | HungryHeart.se

Precis som jag har Anders på ”Från Stockholm till vägens slut” flyttat från storstaden ut på landet. Han bloggar bl a om odling, bin, höns och husrenovering och ger många praktiska, handfasta tips kring livet på landet. Läs gärna hans inlägg om hur man kan påverka hettan i chili beroende på hur man hanterar plantan!

Idag publicerade Mikaela samlingsinlägget för Monthly Makers tema pärlor och det har kommit in så många härliga, fina och finurliga bidrag. En riktig inspirationsbomb!

Om söndagarna läser jag alltid Wildas stjärnögonblick som är hennes finaste stunder och händelser i veckan som gått. Det är ett så bra tillfälle att stanna upp och uppmärksamma livets små glädjeämnen. I morgon lanserar Wilda dessutom sin nya blogg http://www.reaktionista.se. Så spänd på att få se den!

Lupine | HungryHeart.se

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Alexandra

  31 augusti, 2016

  Å tack för länkningen :)

  • Svara

   Hungry Heart

   1 september, 2016

   Det var så lite så! ?

 2. Svara

  Mikaela

  31 augusti, 2016

  Vad mycket bra tips :D

  • Svara

   Hungry Heart

   1 september, 2016

   Kul att du gillar det, Mikaela!

 3. Svara

  Julian

  31 augusti, 2016

  Hi!! Thanks for sharing my blog! And Yes, the whole world loves Linda! Big woman and amazing source of inspiration !!!!!

  • Svara

   Hungry Heart

   1 september, 2016

   No problem. ? I just LOVE your food photos! They’re totally amazing. ?

 4. Svara

  Wilda

  31 augusti, 2016

  Så många fina! Och den där landetbloggen blev jag inspirerad av för framtiden :D
  Tusen tack för din länkkärlek <3 Jag är så spänd inför släppet. Om en timme är den live! :D

  • Svara

   Hungry Heart

   1 september, 2016

   Kärlek är till för att spridas. ?
   Din nya blogg blev så sjuuuukt fin! Bra jobbat!

LEAVE A COMMENT