Solnedgång på taket

Sunset | HungryHeart.se

Somliga kvällar kan det hända sig att himlen ser ut som glödande lava och att jag blir övermannad av en känsla att jag måste gå ut och insupa varje sekund av det vackra. Det kan hända att jag glömmer jackan och att skorna blir de där lite för små träskorna som jag ändå måste sparka av mig för att kunna klättra upp på taket till vedboden.

Sunset | HungryHeart.se

Somliga kvällar kan det hända sig att jag sitter uppflugen på ett tak och tar in solnedgången när jag hör en okänd röst säga: ”Vad i all världen gör hon där uppe?” och min svärfar mumla något ohörbart till svar. Och så får jag ta mig ned, hälsa på en ny granne i bara strumplästen och känna mig lite som den nya byfånen. Men det gör mig inget, för jag är tjejen som klättrar upp på tak, bara för att få se himlen brinna från första parkett…

Sunset | HungryHeart.se

FLER INLÄGG MED SOLNEDGÅNGAR: När himlen brinner, Min nya djurkompis

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

7 oktober, 2016
13 oktober, 2016

RELATED POSTS

7 Comments

 1. Svara

  Katarina

  11 oktober, 2016

  ”Tjejen som klättrar upp på taket bara för att se solnedgången från första parkett” Vilken härlig grej att vara bland allt det andra som är du.

 2. Svara

  Pernilla

  11 oktober, 2016

  Wow vilken himmel! Med den vyn känns det som det enda rätta att klättra upp på taket för att njuta!

 3. Svara

  Mikaela

  12 oktober, 2016

  Alltså wow <333

 4. Svara

  Alicia

  12 oktober, 2016

  Jamen visst är man hellre Pippi Långstrump och väcker uppseende i hela byn än en annan prussiluska som cyklar förbi allt vackert i ständig jakt på Ordning och Reda. Heja dig! Och så himla vacker som himlen är på bilderna kan jag knappt föreställa mig skönheten live! Jag hade gjort precis samma sak <3

 5. Svara

  Wilda

  12 oktober, 2016

  Mäktigt! Och ja, det är nog verkligen du <3 Så poetiskt! Det är så lyxigt hos mig som bor högt upp – förutom några höga hus som står i vägen har jag full utsikt över alla möjliga solnedgångar här.

 6. Svara

  Borgmästaren

  12 oktober, 2016

  Haha! Härlig och levande beskrivning tillika bilder.

 7. Svara

  Karin Fitness & Hälsa

  16 oktober, 2016

  Sååå vackert! Förstår att du klättrar upp på taket en sådan kväll!

LEAVE A COMMENT