Video: Min vecka på 50 sekunder

Newborn Gift | Hungry Heart

Ni ville veta mer om mig och se mer från min vardag, berättade ni i enkäten. Okej då! Jag har svängt ihop en video till er från min senaste vecka.

Jag har mest varit ute i naturen, vilat, eldat och passat Isbjörnens charmiga ligistkompis. Men ni får även se glimtar från stugan vi bor i, veta vad jag läser just nu och se hur det faktiskt ser ut när jag går på kvällspromenad.

Inspirerad av Mikaelas mysiga månadsfilmer, så använde jag appen 1 Second Every Day.  Videon är helt oredigerad och filmad med mobilkamera, så kvaliteten är inte alls vad ni är vana vid att se här på Hungry Heart. Men jag tänkte att det kunde vara kul för er att få ”hänga med” mig lite mer i mitt liv (om än ett kornigt sådant). Here we go:

Hungry Heart har förresten gått och blivit med YouTube-kanal! Kika in här (klick) om du vill se en video på Isbjörnens tokglädje över årets första snö.

Ha en riktigt trevlig helg! <3

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

20 Comments

 1. Svara

  Stina - Stinas tillvaro

  19 november, 2016

  Älskar det här konceptet – verkligen en mysig video som ger ny dimension till bloggen :)

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Vad roligt att du gillar det! <3 Jag har helt klart fått mersmak på att göra videos. Skall bara se om det går att göra dem i lite bättre kvalitet framöver. =)

 2. Svara

  Mikaela

  19 november, 2016

  Vad fin videon blev! Heja! Mysigt med så mycket hundklipp <3 Fin låt du hittade till också!

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Kul att du tyckte om den! Och tack för hjälpen. <3

 3. Svara

  Finurliga fröken

  19 november, 2016

  Åh vilken härlig video! Den appen har jag inte hört talas om. Måste jag titta på. Vore jätte kul att göra såna videor. Även om kvalitén inte är den bästa är de ju jätte roligt att spara som minne. Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Tack! <3 Ja, det är ju så enkelt att använda appen i och med att man slipper klippa ihop en massa filmsnuttar, så det är ett perfekt sätt att börja med videos. Prova! Kram

 4. Svara

  Sandra Bergström

  19 november, 2016

  Ah. En liten stund att hämta andan i. Fint. Och förresten, kommer det en recension på boken tro? Jag läste den för många år sedan, minns att jag tyckte den var bra. Men plockar kanske upp den igen nu, fick lite lust när jag såg den här. Kram <3

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Jo, man måste få tid att hinna ikapp sig själv. Och för mig är hundar, natur och tystnad bästa medicinen.
   Hmm, jag har faktiskt inte funderat på om jag skall recensera boken. Har något knepigt slags generellt motstånd mot att prata om böcker jag läst och filmer jag sett, för att jag lever mig in så mycket i dem, att det nästan känns konstigt att diskutera dem. Men jag kan ju i alla fall säga att jag gillar boken massor och att jag har en riktig soft spot för magisk realism. =) Kram

 5. Svara

  Wilda

  19 november, 2016

  Åh underbart mysig vintervideo och vad kul att du testar nytt! Inspirerande! <3 Isbjörnen är ju för fin alltså! Kom på mig flera gånger med att låta "men ååååh" av hans ögon.

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Alltså jag är ju väääääldigt partisk, men jag kan ju också tycka att Isbjörnen är ett under av söthet. ;-) Och visst behärskar hon den bedjande blicken med perfektion! =D

 6. Svara

  Ellen

  19 november, 2016

  Ääääe!! Så himla fint med videon!

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Tack, Ellen! ?? Kul att du gillar den. ?

 7. Svara

  Jenny

  20 november, 2016

  Så mysigt att få hänga med på din vecka<3 Och lite sticker det i hjärtat över att den innehåller så mycket av det där viktigaste jag haft allt för lite tid för senaste tiden. Skogspromenader och hundgos. Måste verkligen få en ändrig på detta och prioritera bättre…

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Åh, förstår att du längtar efter skogspromenader och hundgos om du inte hunnit med det så mycket på sistone. Det är allt två av livets bästa beståndsdelar. Men ibland blir det ju så där att tiden är knapp och man har en massa måsten. Hoppas du snart kan ta igen det!

 8. Svara

  Linnéa

  22 november, 2016

  Vilken härlig video! Ser fram emot fler liknande videor :)

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Kul att du gillar den! Det kommer absolut att bli fler framöver! =)

 9. Svara

  Borgmästaren

  22 november, 2016

  Så roligt att se din vecka. Verkar som att det är mycket eldande :) Riktigt mysigt och så som man tänker sig ett avkopplande liv.

  • Svara

   Hungry Heart

   24 november, 2016

   Ha ha, ja det är en herrans massa eldande! Himla mysigt och en ren nödvändighet för att inte frysa. ;-) Vi försöker klara oss på att bara använda eldstäder och lite stödvärme från en luftvärmepump och än så länge funkar det bra (om man som sagt eldar väldigt mycket!)

 10. Svara

  Alicia

  26 november, 2016

  MEN ASSÅ!!! Det här är ju det bästa som hänt internet, dina och Mikaelas små filmsnuttar! Vem sjuttsingen bryr sig om pixlar när det är så mycket känsla och stämning? Myser in mig helt i de här glimtarna och blir alldeles rörd av Isbjörnens vackra ögon som tittar upp mot dig med så mycket kärlek (+ beageln, hur söt!?!?). Du har fångat så fina små naturmirakel, skuttiga härliga hundkänslor och fina detaljer i den här filmen och jag önskar verkligen det blir ett återkommande tema på bloggen! 5 av 5!

  • Svara

   Hungry Heart

   5 december, 2016

   Åh vad roligt att du gillar det! Det var så himla kul att göra en månadsfilm, så jag tror definitivt att det kommer att komma tillbaka här på bloggen! =)

LEAVE A COMMENT