Favorit i repris: Mini-pepparkaksmuffins med mögelost + glutenfri variant

Mini-pepparkaksmuffins med mögelost | Hungry Heart

Gör adventsfirandets klassiska pepparkaka-med-ädelost lite roligare! Dessa mini-pepparkaksmuffins med mögelost är saftiga, supergoda och lagom stora att sluka i ett enda nafs. Dessutom blir de inte så där uppblöta och geggiga av osten som vanliga, hårda pepparkakor blir. Perfekt om man vill förbereda tilltugget till glöggfesten i god tid! (Plus håva in extra pluspoäng för att man bjuder på något lite oväntat…)

Receptet på pepparkaksmuffins med mögelost hittar du här (klick) och finns också i en glutenfri variant.

 

FLER PEPPARKAKSRECEPT:
Pepparkakscupcakes
Hemmagjord pepparkakskrydda
Pepparkaksgröt med mandel och russin

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

4 Comments

  1. Svara

    Miri

    23 november, 2016

    Hvor er de fine ! Og det må smage SÅ godt :)

    • Svara

      Hungry Heart

      24 november, 2016

      Tack, Miri! <3 Vad roligt att höra! Och ja, de smakar allt riktigt gott. ;-)

  2. Svara

    Borgmästaren

    23 november, 2016

    Så gott det ser ut. Har ”luktat på glöggen” och ätit saffransbullar och knäck men inte tagit steget till pepparkakor än.

    • Svara

      Hungry Heart

      24 november, 2016

      Åh, vad mysigt med glögg, lussekatter och knäck! Då är det bara pepparkakorna som saknas. =) Själv har jag inte ätit något juligare än clementiner än så länge i år, men det blir nog nu till helgen när det är första advent och allt.

Leave a Reply to Miri / Cancel Reply