Frostigt, juligt och snörvligt

Winter Landscape | Hungry Heart

Ville bara kika in här lite snabbt och önska er en glad fjärde advent!

Äntligen har kylan kommit och naturen bjuder på frostiga islandskap och julkänsla. Jag kikar på det vackra genom fönstret dock, för den senaste veckan har jag haft influensa och mest legat nedbäddad i soffan och kollat på Skam. Och så har jag ju planerat för bloggens makeover som kommer att ske snart! Jag är så himla pepp på det nya utseendet och hoppas att ni också kommer att gilla det!

Lingonberry | Hungry Heart

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Katarina

  19 december, 2016

  Nu blir jag lite förvirrad, postat igår och prat om andra advent. Hoppas du kryar på dig snabbt iaf!

  • Svara

   Hungry Heart

   19 december, 2016

   Haha, det var nog febern som stökade till det! =D Nu har jag ändrat på det, så att det står rätt. Tack för krya-hälsningar!

 2. Svara

  Ellen

  19 december, 2016

  Men åh. Hoppas du blir piggare snart <3 och är så nyfiken på det nya med bloggen!

  • Svara

   Hungry Heart

   20 december, 2016

   Tack, Ellen! <3<3 Jag tror att makeover:n kommer att bli ett jättelyft för bloggen både i utseende, funktion och hastighet. Hoppas det i alla fall! Vill visa er NU men det kommer att ta ett par veckor innan allt är på plats. =)

LEAVE A COMMENT