5 enkla och roliga påskpyssel

5 roliga påskpyssel | Hungry Heart

Nu börjar det bli dags att påskpyssla! Här är mina favoriter från förra året. Fem enkla och roliga påskpyssel som passar både för vuxna och barn.

Bilden ovanför: Kul påskägg som ser ut som kakor! Måla ägg som chokladboll, dammsugare, Ballerinakex och Singoallakex. Tyvärr är de nyttigare än de verkar. ;-)

DIY påskägg med girlang | Hungry Heart

Det finns många fler sätt att dekorera ägg på än att måla dem. Med hjälp av tygtejp kan du t ex göra våriga påskägg med vimplar.

5 enkla och roliga påskpyssel | Hungry Heart

Hur söta är inte de här kaninören gjorda av marshmallows? Använd dem t ex för att dekorera muffins eller göra en kul påskdukning. De tar bara någon minut att fixa!

Påskägg med stekta ägg | Hungry Heart

Avdelningen knasiga påskägg: kokta ägg dekorerade med stekta ägg. (Jo men visst får man väl leka med maten!) Perfekt för alla som tror att de inte är bra på att måla.

DIY äggkopp i betong | Hungry Heart

Om du ändå gör fina ägg, så kan du ju lika gärna passa på att fixa snygga äggkoppar till dem. Den här varianten görs i betong och kan användas både som äggkopp och värmeljushållare.

Hoppas du hittade lite inspiration till påskpysslandet! Tipsa gärna andra genom att dela inlägget via knapparna här nedanför.

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Jag heter Ruth och bor i en liten röd stuga på landet tillsammans med Kärleken och min hund Isbjörnen. Jag älskar kaffe, har alltid någon ny idé på gång och trivs som bäst när jag får skapa eller vara ute i naturen. På Hungry Heart delar jag med mig av DIY och pyssel med steg-för-steg-beskrivningar. Jag använder mig av återbruk och naturmaterial så mycket som möjligt för att skapa med hållbarhet. Här kommer du även att se recept med ingredienser från trädgård och vild natur plus enkla och smarta tips för att leva ett mer miljövänligt och hållbart liv. Jag hoppas att du ska trivas och inspireras här!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Anki

  10 mars, 2017

  Men alltså man blir ju så himla sugen på påsk nu!! :D Knappt ens tänkt på att påsken är på gång!

 2. Svara

  Ellen

  10 mars, 2017

  Åh! Vi målade alltid ägg när jag och mina syskon var små. Det blev ju aldrig så här fina ägg, men fy sjutton vilken mysig tradition det var.

 3. Svara

  Wilda

  10 mars, 2017

  Oj vad påsken känns långt borta när en har fullt upp på agendan. Men ja snart är den här. Så fina pyssel! Måste testa betong snart alltså, börjar bygga upp en sån där förväntansskräck inför det för att jag undviker det… Haha så dumt ju.

 4. Svara

  Linnéa

  12 mars, 2017

  Vilka roliga påskpyssel! De hamnar definitivt i min förskolemapp :D

 5. Svara

  Borgmästaren

  19 mars, 2017

  Formligen älskar det här inlägget med dess lekfullhet, variation och utförande!!!! Du måste allvarligt talat satsa på din förmåga att skapa saker!!

 6. Svara

  monsterscircus

  26 mars, 2017

  Jeg elsker alle dine smukke idéer kære Ruth. En og hver så unik og kage idéen er helt eminent. Ønsker dig en herlig helg. Kram Mette

LEAVE A COMMENT