Syrenglass

This post is also available in: English

Syrenglass | HungryHeart.se

Passa på att göra vacker syrenglass, nu när syrenen blommar på många ställen i landet! Glasspinnarna är enkla att göra, men blir väldigt effektfulla med riktiga blommor i isglassen.

Glassarna är perfekta som avslutning på en sommarmiddag eller kanske som svalka när solen värmer som bäst. Eller varför inte till skolavslutningen?

Här hittar du recept på syrenglass

 

P.S. Samlingsinlägget med alla bidrag till Monthly Makers tema tyg finns nu hos Wilda

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Jag heter Ruth och bor i en liten röd stuga på landet tillsammans med Kärleken och min hund Isbjörnen. Jag älskar kaffe, har alltid någon ny idé på gång och trivs som bäst när jag får skapa eller vara ute i naturen. På Hungry Heart delar jag med mig av DIY och pyssel med steg-för-steg-beskrivningar. Jag använder mig av återbruk och naturmaterial så mycket som möjligt för att skapa med hållbarhet. Här kommer du även att se recept med ingredienser från trädgård och vild natur plus enkla och smarta tips för att leva ett mer miljövänligt och hållbart liv. Jag hoppas att du ska trivas och inspireras här!

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  1 juni, 2017

  men wow, så himla fina! verkligen effektfullt med blommorna i glassen.

 2. Svara

  Anki

  1 juni, 2017

  Mmm ser så gott ut :)

 3. Svara

  Katarina

  4 juni, 2017

  Fortfarande så otroligt vackra!

LEAVE A COMMENT