Om mig och bloggen

This post is also available in: English

Ruth at HungryHeart.se

Välkommen! Jag är så glad att du är här!

Jag heter Ruth, är 38 år och bor i en liten röd stuga på landet tillsammans med Kärleken och min hund Isbjörnen.

Hur det började

Egentligen är det rätt osannolikt att jag befinner mig på landet och bloggar om DIY. I mer än 30 år hade jag bara bott i storstäder och varit fullkomligt övertygad om att jag inte hade ett spår av skaparförmåga i mig. Men hjärtat ser uppenbarligen till att leda en dit man hör hemma även om vägen dit kan vara krokig…

Jag började skapa väldigt sent i livet, för jag hade fått höra i skolan att jag inte skulle kunna bli kreativ hur mycket jag än försökte. Alltså trodde jag att det helt enkelt inte var något för mig och höll mig på långt avstånd från målarfärger och virknålar. Sedan blev jag allvarligt sjuk och någonstans i den tuffa kampen för att tillfriskna, började jag så smått att skapa i hemlighet. För första gången upptäckte jag hur roligt det var och sedan dess har jag bara fortsatt.

I samma veva funderade jag mycket på vad som egentligen var viktigt och hur jag ville att mitt liv skulle se ut. Jag kände att hela tillvaron hade snurrat alldeles för snabbt för att jag skulle kunna hänga med. Det jag egentligen hade längtat efter ända sedan jag var barn var att bo på landet och leva nära naturen, men ändå var jag kvar mitt i storstan.

Kärleken och jag bestämde oss för att det var dags att förverkliga vår dröm. Vi köpte ett hus på landsbygden och bytte asfalt mot mjuka skogsstigar, sirener mot vindsus och störande grannar mot kor precis utanför fönstret.

Till slut hade jag hittat rätt.

DIY Paper Diamonds with FREE Template | Hungry Heart

Hungry Heart

Något år senare (juni 2015) startade jag Hungry Heart för att dela med mig av de idéer som fullkomligt bubblade över inom mig.

Här på bloggen hittar du mängder av inspiration för ett kreativt liv, t ex DIY, pyssel och recept plus tips för ett mer miljövänligt liv. Du kommer att se roliga, smarta och unika skaparidéer i alla tänkbara material. DIY-projekten har steg-för-steg-bilder och tydliga beskrivningar för att det ska vara enkelt för dig att följa dem.

Jag vill förmedla att alla kan skapa och att det varken behöver vara svårt eller dyrt att göra något själv istället för att köpa det. Dessutom går det ofta bra att använda sig av det man redan har omkring sig. Återbruk använder jag mig av så ofta det går och hållbarhet och omtanke om såväl människor som natur går som en röd tråd genom hela bloggen.

Jag hoppas att du ska trivas här och att Hungry Heart blir en plats för dig att hämta inspiration och många nya, roliga idéer på.

Nu sätter vi igång och skapar!

 

Följ Hungry Heart

Missa ingen inspiration! Följ mig på: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest.