DIY Bullet Case Mini Vase Tutorial

This post is also available in: svenska

DIY Patronvas | HungryHeart.se

I used to pass a firing ground and hated the sound of guns, because it reminded me of war and violence. One day I realized that even though I hate what guns can be used for, I could actually make something pretty out of it. So I picked up the old bullet cases and created a vase for delicate spring flowers. Simply, a peace vase…

DIY Minivas av patronhylsor | HungryHeart.se

DIY BULLET CASE VASE TUTORIAL

Supplies:

Empty bullet cases in different sizes, strong glue / glue gun

How to:

Glue bullet cases together and let dry. That’s it!

DIY Minivas av patronhylsor | HungryHeart.se

FOLLOW HUNGRY HEART ON: BLOGLOVIN’FacebookInstagram and Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT