DIY Bajspåsehållare som ser ut som en fluga / rosett – Monthly Makers tema djur

DIY Dog Waste Bag Holder | Hungry Heart

Upp med handen alla hundägare som någon gång glömt bajspåsarna hemma! Ja, det är så lätt hänt och det är väl därför vi knyter fast dem på kopplet eller skaffar plastiga bajspåsehållare trots att de dinglar och är i vägen. Men hållare till hundbajspåsar behöver varken vara opraktiska eller fula. Med hjälp av det här fiffiga spännet, som…

DIY Berså ägg – Vackra påskägg utan att måla

Fixa påskägg med stil utan att behöva vara en mästermålare! Med hjälp av decoupage kan du också göra Berså ägg med Stig Lindbergs klassiska mönster. Visst passar bladmönstret extra bra så här på vårkanten även om designen i sig är tidlös?

Antingen kan du dekorera kokta ägg med Bersåmönstret eller så kan du fästa bladen på urblåsta…

Pärlplattor med påskmotiv – GRATIS mönster

Nu blir det påskpyssel med pärlor! I år har jag satsat på ett riktigt charmigt påskris med pärlade kaniner, kycklingar, ägg och tulpaner. De gulliga figurerna kan man även sätta på påskpaket, göra en girlang av eller använda vid påskdukning.

Som vanligt bjuder jag på gratis mönster. Läs mer efter bilden!

Allt du behöver göra för…

DIY Diamantlampa med GRATIS mall

Jag älskar stilrena, geometriska former och har länge gått och funderat på att göra en lampskärm som ser ut som en diamant. Nu när temat i Monthly Makers är geometri, var det äntligen läge att göra en diamantlampa!

Diamantlampan kan man t ex göra minimalistiskt vitt, dramatiskt svart eller kanske färgsprakande gult. Antingen kan man kombinera…

5 enkla och roliga påskpyssel

Nu börjar det bli dags att påskpyssla! Här är mina favoriter från förra året. Fem enkla och roliga påskpyssel som passar både för vuxna och barn.

Bilden ovanför: Kul påskägg som ser ut som kakor! Måla ägg som chokladboll, dammsugare, Ballerinakex och Singoallakex. Tyvärr är de nyttigare än de verkar. ;-)

Det…

5 Vårpyssel – Nu motar vi bort vintern!

Nä, nu är jag så trött på vinter, snö och täckbyxor att jag tänker fixa vår på egen hand här hemma! I väntan på knoppar, värmande sol och glassätande på parkbänk, så kan man ju faktiskt skapa egna blommor och blad och göra vårfint omkring sig.

Här är fem vårpyssel som motar…

Mini Semmeldonuts Recept – Pyttesmå, gulliga och annorlunda semlor!

THIS RECIPE IS ALSO AVAILABLE IN ENGLISH

Hur söta är inte dessa pyttesmå mini semmeldonuts? De är bara några centimeter stora, försvinnande goda och lagom att äta i en enda tugga. De behöver varken jäsa eller friteras, utan du bakar dem snabbt och enkelt i en minidonutform i ugnen.

Mini semmeldonutsen består av ugnsbakade kardemummadonuts…