Hej världen!

Jag heter Ruth och jag är storstadstjejen som bestämde sig för att lämna asfalten, köpa ett gammalt hus långt ute på vischan och börja leva det där underbaraclariga livet. Med mig på mitt äventyr har jag min sambo samt min übersöta hund Isbjörnen.

Jag kan ju dock erkänna att det går sådär att leva det ljuva lantlivet när man aldrig tidigare lappat ihop ett läckande tak, lagat en trilskande maskin, behövt utkämpa ett krig mot en armé av möss som övertagit ens hem eller ens sett en fästing. Mycket blir tokigt och galet – och mycket blir alldeles alldeles underbart…

I den här bloggen kommer du att få kika in bakom ”husmors”-fasaden och jag kommer att bjuda på såväl misstag som lantlivsidyll. Men framför allt blir det massor av mat, bakning, pyssel och DIY!

Come, my friends,
’Tis not too late to seek a newer world…

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT