Glad midsommar!

Midsommarhund | HungryHeart.se

Glad midsommar önskar Isbjörnen och jag!

Midsommar Hund | HungryHeart.se

… och här någonstans mitt i all lantlig midsommaridyll kunde detta inlägget ha avslutats. OM det inte vore för att jag ”bara” skulle gå en liten promenad med Isbjörnen innan maten och bonden gödslade åkern i går kväll. Mm, go figure… Bajsrullning!

Förutom att rulla sig i bajs passade Isbjörnen även på att glufsa i sig så mycket komocka hon kunde när hon ändå var i farten. Människomaten fick vackert vänta på att ätas medan bajshunden badades…

Bajshund | HungryHeart.se

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

19 juni, 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT