Nya husdjur

Grävling i Trädgården | HungryHeart.se

Den här lilla krabaten såg jag tulta omkring på vår gräsmatta och han verkade inte vara rädd för mig som var i närheten. Efter att ha spankulerat omkring lite gick han tillbaka till sitt bo som tydligen fanns i en ihålig stubbe i vår trädgård. Sedan stod grävlingen och jag och tittade på varandra en lång stund. Det var så häftigt… (Ursäkta dålig bildkvalitet förresten, men herr Grävling ville inte vänta medan jag hämtade systemkameran + carpe diem etc).

Ödla i Trädgården | HungryHeart.se

Denna lilla ödla trivs också bra på vår ”gräsmatta”, som egentligen innehåller mer mossa än gräs. Men det gör inget, för den är mjuk att gå på och håller sig grön även när gräset inte riktigt är i säsong. Dessutom hatar jag för perfekta gräsmattor. Hellre djungel än golfbana!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

20 juni, 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT