Glutenfri glasstårta

Glutenfri Glasstårta | HungryHeart.se

Jag avskyr att slänga mat och jag kan stolt meddela att det nästan aldrig händer att mat blir gammal och måste slängas i vårt hushåll. Delvis beror det kanske på att sambon och jag är matglada och glupska, men till stor del beror det faktiskt på att vi ser till att hitta användningsområden för livsmedel som snart blir dåliga.

Jag hade en öppnad burk philadelphiaost som behövde ätas upp pronto. Den fick bli ingrediens i en glutenfri glasstårta som bestod av mandelbotten och hallonglass. Inte så pjåkigt för att vara rester!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

24 juni, 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT