Världens enklaste frozen yogurt

Enkel Frozen Yogurt Recept | HungryHeart.se

30 grader och knallsommar är allt bra ljuvligt! Men även rätt svettigt… Förutom att hinka i mig iskall lemonad i mängder äter jag hemmagjord frozen yogurt. Det kanske låter fancy, men det är så lätt att göra att det är rent löjligt.

Det enda du behöver är vanlig frukt- eller vaniljyoghurt som du häller i glassformar och ställer in i frysen i några timmar. That’s it – inget annat än yoghurt! Förutom att det är galet enkelt är det supergott och svalkande och dessutom nyttigt för att vara ”glass”. Perfekta mellanmålet på sommaren!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT