Finbesök av beaglevalp

Beaglevalp | HungryHeart.se

Den här ljuvliga lilla krabaten kom på besök härom dagen. En 10 veckor gammal beagle med gigantiska öron, klumpiga tassar och en spräcklig liten valpmage som man bara ville pussa på hela tiden.

Beaglevalpen var däremot mindre intresserad av att bli gullad med utan ville busa, skälla, rusa runt och spela tuff. En riktigt kaxig liten sötnos som redan behärskade en blängande min till perfektion. Alltså, kolla in denna beagle stare down…

Beaglevalp | HungryHeart.se

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT