Höstförberedelser

Dimma | HungryHeart.se

Hösten överrumplade mig i år. För bara någon vecka sedan hade det äntligen blivit riktig sommarvärme och nu är det nära frostgrader om nätterna. Men det gör mig inget. Hösten luktar ju så fantastiskt gott och det allmänna tempot blir äntligen lite lugnare.

Som alltid när det är årstidsväxling vältrar jag mig i det som hör den nya årstiden till. När det blir vår sitter jag ute och fryser, bara för att fånga de första solstrålarna. Nu när hösten nalkas dricker jag mängder av te i ett par veckors tid trots att jag egentligen är en kaffemänniska. Det är ju så mysigt och det var så länge sedan det var ruggigt om kvällarna.

Äpplen | HungryHeart.se

Vi har förberett så smått inför hösten och fyllt vedförrådet, tätat ventiler för att hålla mössen borta och lagt fram gosiga täcken i TV-soffan. Jag har också försökt ta vara på det sista som trädgården gett för sommaren: torkat örter samt gjort kryddsalt, myntasocker och myntaextrakt. Recept kommer inom kort här på bloggen.

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT