Jag behöver DIN hjälp att göra Hungry Heart bättre!

Dog in sunset | Hungry Heart

Jag klurar på hur jag skall utveckla Hungry Heart och skulle behöva DIN hjälp med synpunkter för att kunna göra den här bloggen bättre. Om du vill lämna en kommentar och svara på följande frågor hade jag varit jättetacksam!

 1. Vilken typ av inlägg tycker du bäst om?
 2. Vilken typ av inlägg skulle du vilja se mindre av?
 3. Vad vill du se mer av?
 4. Har du något önskeinlägg? Några speciella recept, DIY-projekt, bitar från lantlivet eller tankar kring någon specifik fråga som du vill att jag skriver om?
 5. Övriga tips om förbättringar?

Tusen tack för hjälpen!

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

19 januari, 2016

RELATED POSTS

22 Comments

 1. Svara

  Jess

  17 januari, 2016

  1. DIY och livet på landet.
  2. Tycker du har en skön blandning, kommer inte på något särskilt jag vill se mindre av.
  3. Älskar ju DIY så det är alltid kul att se mer sånt!
  4. Tycker ditt inlägg om mörkret och skillnaden mot att på på landet/i stan var intressant att läsa, så kanske mer av den typen av inlägg :)
  5. Så dålig på att komma på saker, tycker generellt att du har en lättläst blogg med intressant innehåll och snygg design.

  • Svara

   Hungry Heart

   17 januari, 2016

   Tack så jättemycket för dina synpunkter! Uppskattar verkligen att du tog dig tid att svara. Jag har också funderat på att skriva mer om landet v/s stan och längre, mer genomarbetade texter, så det blir det säkert framöver!

 2. Svara

  Jessica

  17 januari, 2016

  Vilken typ av inlägg tycker du bäst om?
  Jag älskar ju skapande och sånt så det är nog det jag tycker bäst om!! Men gillar i allmänhet hela stämningen på din blogg. <3
  Vilken typ av inlägg skulle du vilja se mindre av?
  Vet ej!! Inget!
  Vad vill du se mer av?
  Mer skapande alltid!!
  Har du något önskeinlägg? Några speciella recept, DIY-projekt, bitar från lantlivet eller tankar kring någon specifik fråga som du vill att jag skriver om?
  Hmmmm kanske var du får dina idéer från? Bloggar du läser? Något sånt!
  Övriga tips om förbättringar?
  Nä tycker du är bäst <3

  • Svara

   Hungry Heart

   17 januari, 2016

   Gullo! <3 Tack snälla för feedbacken - det uppskattar jag! Att skriva mer om var mina idéer kommer ifrån och vilka bloggar jag inspireras av är ju kanonförslag. Det skall jag definitivt göra!

 3. Svara

  Pernilla

  17 januari, 2016

  1. DIY, Recept och livet på landet!
  2. Finns nog inget inlägg jag har scrollat förbi så inget får bli mitt svar på den frågan.
  3. Gärna mer landet vs stan. Jag har ju en dröm om att flytta tillbaka ut på landet nån gång… Kanske odling med om det är nåt du sysslar med?
  4. Ha, tänkte samma som Jessica! Var kommer din inspiration ifrån?
  5. Nä tror inte det. Jag tycker du har en fin och lättöverskådlig design. Det är en blogg man blir glad av :)

  • Svara

   Hungry Heart

   17 januari, 2016

   Tack fina du! <3 Uppskattar så himla mycket att du svarade på frågorna!
   Mer landet v/s stan is coming up och likaså odling och inspirationskällor!

 4. Svara

  Helena

  17 januari, 2016

  Jag tänker så här; Vilka inlägg tycker du bäst om att skriva? Nästa fråga är; Vad är det du vill utveckla med din blogg? Jag tänker att du ska göra inlägg som du tycker om att skapa och skriva. Det jag verkligen älskar med din blogg är dina fantastiska fotografier som verkligen inspirerar. Och att du är kreativ och har så många trevliga inlägg som startar aktivitet och hands-on. Mixen mellan DIY – lantliv – mat är bara positivt. Jag gillar när det finns en blandning och att det finns en ärlighet i det man gör. Som hos dig. Ibland kan det kännas som om man lägger ner så mycket tid på ett inlägg, men kanske inte alltid får den respons som motsvarar den nerlagda arbetstiden. Ibland kommer då känslan över att nu slutar jag blogga. På min gamla blogg funderade jag mycket fram och tillbaka hur jag kunde utveckla. Sedan tog jag beslutet att starta upp en ny blogg (den du brukar hälsa på i) och valde att följa min känsla istället. Vad jag just nu ville skriva om. Den gamla som du vet finns kvar (den med björnspillning) och ska eventuellt tas upp igen, men med hundar och natur i fokus. Det som var den bloggens ursprung innan jag började mitt utvecklande. Det här kanske inte riktigt var svar på dina frågor, mer reflektioner… Summa summarum – Jag tycker mycket om din blogg precis som den är. Stor kram

  • Svara

   Hungry Heart

   18 januari, 2016

   Tack för din långa reflektion och för dina fina ord om bloggen! Det gör verkligen ingenting att du inte svarade specifikt på frågorna. Ibland kan det vara bättre att lyfta blicken och fundera kring om det ens är rätt frågor som ställts…
   Jag håller med dig om att det bästa är att följa sin egen känsla och lust. Att göra bloggen är ju något jag sysslar med för att jag tycker att det är så vansinnigt roligt och jag vill definitivt behålla den känslan. Samtidigt är ju en blogg inte bara det material som läggs ut på den utan även interaktionen med de som läser. Självklart vill jag att bloggen skall vara intressant och tilltalande för andra och det kan vara lätt för mig att missa att skriva om saker som många kanske undrar över och vill veta mer om. Jag kommer aldrig att göra Hungry Heart till en blogg som inte känns som jag och som jag inte tycker är lustfylld att skriva, men jag är övertygad om att de kloka och kreativa läsare jag har kan ge bra tips och idéer på nya saker att skriva om inom de ramarna.

 5. Svara

  Alicia

  18 januari, 2016

  Vilken typ av inlägg tycker du bäst om?
  Allt som är kreativt!! Men också livet på landet som jag själv drömmer om och upplever på avstånd genom dig.

  Vilken typ av inlägg skulle du vilja se mindre av?
  Inga!!

  Vad vill du se mer av?
  Jag ännu är mer nyfiken på hur du bor! Skulle gärna se något rum eller bara fler detaljer och stilleben på saker du tycker om. Jag skulle också vilja lära känna dig som person lite bättre – djupt och ingående eller mer lustiga fakta om tokiga saker du gjort, favoritdjur eller precis vad som helst!

  Har du något önskeinlägg? Några speciella recept, DIY-projekt, bitar från lantlivet eller tankar kring någon specifik fråga som du vill att jag skriver om?
  Har önskat inlägg med titeln ”på mina väggar” från alla andra som gjort såna här undersökningar nu så jag bollar den önskan till dig också! Vore kul med en bloggserie där alla visar upp vad de har för konst hemma :)

  Övriga tips om förbättringar?
  Bara kör, du är grymmmmast!

  • Svara

   Hungry Heart

   18 januari, 2016

   Tack snälla för att du svarade på frågorna! Det är riktigt bra förslag du kommer med, så jag skall försöka få med dem framöver!

 6. Svara

  Katarina

  18 januari, 2016

  Jag gillar allt. Om du ska göra mer av något så uppskattar jag väldigt de mer personliga inläggen.

  • Svara

   Hungry Heart

   18 januari, 2016

   Tack! I takt med att jag blir modigare, så blir det förhoppningsvis fler personliga inlägg framöver!

 7. Svara

  Stina - Stinas tillvaro

  18 januari, 2016

  Vilken typ av inlägg tycker du bäst om? – DIY
  Vilken typ av inlägg skulle du vilja se mindre av? – Jag vill inte se mindre, jag vill se mer av allt :)
  Vad vill du se mer av? – Jag gillar att du ger personliga inblickar emellanåt, så gärna lite mer om det :)
  Har du något önskeinlägg? Några speciella recept, DIY-projekt, bitar från lantlivet eller tankar kring någon specifik fråga som du vill att jag skriver om? – Gärna lantlivet, är något jag själv ser fram emot att omfamna inom en snar framtid :)

  • Svara

   Hungry Heart

   18 januari, 2016

   Tack snälla för att du svarade på frågorna! Låter spännande med det stundande lantlivet. =)

 8. Svara

  Mikaela

  18 januari, 2016

  Vilken typ av inlägg tycker du bäst om? Allt som har med skapande att göra!
  Vilken typ av inlägg skulle du vilja se mindre av? Inget :)
  Vad vill du se mer av? Gillar blandningen du har bloggen, så egentligen allt! Och ja, mer hur du bor som någon skrev, det är alltid kul!
  Har du något önskeinlägg? Några speciella recept, DIY-projekt, bitar från lantlivet eller tankar kring någon specifik fråga som du vill att jag skriver om? Håller med övriga om lantlivsperspektivet, tyckte också ditt inlägg om mörker var jätteintressant! Och så önskar jag en närmare presentation av Isbjörnen, hur gammal är hon, särskilda personlighetsdrag, varför valde du just henne osv, hon är ju för gullig!
  Övriga tips om förbättringar?
  Gillar verkligen din blogg och imponeras över hur hög kvalitet du håller fast du inte haft den jättelänge! Mina första inlägg är katastrofala jämfört med idag, haha.

  • Svara

   Hungry Heart

   19 januari, 2016

   Tack snälla för din feedback och för dina fina ord! <3 Mer om hus, lantlivsperspektiv och Isbjörnen kommer att komma på bloggen!

 9. Svara

  Agneta Stoken

  18 januari, 2016

  Jag skulle vilja se mer om livet pa landet och garna mer om din hund och bilder pa allt, du tar fantastiska foton. Ocksa gronsaksodling om du gor det i framtiden och blomsterodling. Garna fler recept. Och bilder fran landet. Men jag tycker om att lasa allt du har skrivit om hittills. Garna mer an en gang i manaden, om du hinner.

  • Svara

   Hungry Heart

   19 januari, 2016

   Tack så jättemycket, Agneta! Roligt att höra att du tycker om bloggen! ?
   Flera har önskar att jag skriver mer om lantlivet, så det kommer jag definitivt att göra. Jag har planer på att odla en del grönsaker och plantera fler blommor i år och det delar jag så klart gärna med mig av.
   Under jul och nyår uppdaterade jag bloggen lite glesare, men nu lägger jag upp ett par inlägg i veckan. Min förhoppning är att kunna publicera ca 3-4 inlägg i veckan.

 10. Svara

  Borgmästaren

  19 januari, 2016

  Tack för alla fina kommentarer hos mig! Är åter efter min resa och har läst ikapp hos dig och det är så mycket jag vill säga först … Tråkigt att höra om din sambo men det låter som att han repat sig. Måste varit en hemsk upplevelse för båda er!! Vi fick en oväntad sjukhusvistelse och förlängd resa pga sjukhusvistelse för min fyraåring förra veckan och då förstår man vilka hjältar som jobbar i vården och hur glad man är att sjukhus och läkare faktiskt finns. Man vill nästan gråta av lättnad när man får hjälp för någon man bryr sig mycket om. Hoppas det inte händer din sambo igen och att ni kan få det undersökt ordentligt.

  En annan sak som också trängdes för att komma fram var ett jätteGRATTIS till Monthly Makers!!! Det blir toppen att ha dig där! Du har så många roliga idéer och du presenterar dem så fint! You rock!

  Utveckla bloggen…. jag vet inte. Tycker det är en bra blandning som det är. Ska försöka mig på några synpunkter i alla fall. Tycker fotona är fantastiska! Bara de gör bloggen läsvärd, om du fattar vad jag menar. Sedan skriver du också så mycket till varje inlägg och det gör det hela intressant. Mina favoritinlägg är DIY, pga att jag tycker det är kul att hitta inspiration och när jag läser bloggar kollar jag främst efter det – DIY (även ätbart sådant) och vackra foton. Men sedan är det ju alltid kul att läsa lite om personen bakom lite då och då, även om jag själv i princip aldrig skriver något sådant.

  Vet inte om du fick ut något av detta – keep up the good work, bara. Det är en njutning att läsa din blogg!

  • Svara

   Hungry Heart

   19 januari, 2016

   TACK fina du för din långa och snälla kommentar! Det uppskattar jag oerhört mycket skall du veta. <3

   Vad hemskt att höra att ditt barn blev så sjukt och hamnade på sjukhus! Vilken mardröm det måste ha varit och så maktlös man måste känna sig som förälder! Hur är det med ditt barn nu? Och dig?

   Att få vara en av värdarna i Monthly Makers känns oerhört stort och roligt. =) Jag hoppas att du vill vara med i år också med dina fina, fantasifulla skapelser!

 11. Svara

  Ida här och nu

  22 januari, 2016

  Jag älskar din blogg. Precis som den än. Blandningen, texterna, bilderna. Tycker den är underbar precis som den är. Så tyvärr har jag inte mycket att komma med. Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   22 januari, 2016

   Vad gullig du är! Tack snälla! <3 Kram

LEAVE A COMMENT