20 Saker man kan skapa av trä – Inspiration till Monthly Makers februari

20 DIY-projekt av trä | HungryHeart.se

Nu är det dags för ännu en rolig Monthly Makers-utmaning där vi skapar tillsammans. Sandra är månadens värd och temat är TRÄ. Kanske vet du redan precis vad du vill göra, men för att boosta inspirationen lite extra, har jag samlat tips på 20 fina DIY med trä:

Bild ovan

1. Klädhängare med träkulor 2. Kanin-äggkopp 3. Träklocka 4. Underlägg av träkulor 5. Bergsklocka 6. Tvålkopp av GLASSPINNAR! 

DIY Hyllor av trä | HungryHeart.se

Trähyllor

1. Hängande hyllor med träpärlor 2. Honeycombhylla från Ferm Living 3. Hängande nattygsbord 4. Honeycombhyllor

DIY Skärbrädor av trä | HungryHeart.se

Skärbrädor och brickor

1.Träbricka 2.Skärbräda med målat mönster 3. Trä- och marmorskärbräda 4. Molnskärbräda 5. Kattskärbräda

DIY Möbler | HungryHeart.se

Möbler

1. Sänggavel 2. Bord 3. Tamburmajor 4. Målat skåp 5. Pall med målad stjärna

DIY med trä | Hungry Heart

Mina DIY med trä

1. DIY Geometrisk bricka 2. DIY Berg av trä 3. DIY Smyckesträd av gren

 

Mer inspiration kan du hitta på min Pinterest-board DIY eller på Monthly Makers egen Pinterest-sida där alla tidigare bidrag + inspirationsbilder till det aktuella temat finns. Missa heller inte inläggen av Wilda och Annica som visar sina träfavoriter! Befinner du dig i närheten av Stockholm, så har du dessutom chansen att haka på vår kurs ”Hitta din kreativitet” på Folkuniversitetet. Hur kul verkar inte det!

Vi som håller i Monthly Makers är AliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaJessicaMikaelaRuthSandraStina och Wilda. Monthly Makers finns även på Facebook, Pinterest och Instagram. Skapa med oss under hela året!

 

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

SparaSpara

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

18 februari, 2016

RELATED POSTS

19 Comments

 1. Svara

  Alicia

  16 februari, 2016

  Så mycket megafint alltså! Hade gärna jobbat i trärent, men hittade ingen idé till det. Mitt trä är ~*färglagt*~ den här gången – mer säger jag inte ;););)

  • Svara

   Hungry Heart

   16 februari, 2016

   Spännande!! Jag får väl hålla mig till på söndag för att se vad du hittat på! ?
   Jag märkte faktiskt inte att jag tagit med så många trärena projekt i inspirationsinlägget. Faktum är att jag själv också skall göra något färglagt. ?

 2. Svara

  Maja

  16 februari, 2016

  Åh, jag är så pepp på en idé jag har. Har inte varit med i monthly makers tidigare men tänkte försöka nu. Får se om det går vägen bara.. hoppas det. :-)

  • Svara

   Hungry Heart

   16 februari, 2016

   JAAAAA, vad kul!!! =D Kör stenhårt på idén som peppar dig och strunt samma vad slutresultatet blir för det är inte viktigt. Bara kööööör och välkommen in i gänget! =)

 3. Svara

  Beata

  17 februari, 2016

  gud va fina saker!

  • Svara

   Hungry Heart

   17 februari, 2016

   Ja det finns ju så himla mycket snyggt man kan göra av trä!

 4. Svara

  Mikaela

  17 februari, 2016

  Så mycket fint! Jag får nog tänka om mitt insiprationsinlägg om jag hinner göra ett för de bilder jag sparat har jag återsett här hos dig och hos Anna María redan ;) Nej, nu ska jag sätta igång med mitt projekt!

  • Svara

   Hungry Heart

   17 februari, 2016

   Då tänkte vi visst lika! =) Lycka till med projektet!

 5. Svara

  Borgmästaren

  17 februari, 2016

  Ja, det var en hel del saker man kunde göra med trä. Själv är jag sjukt nöjd med mitt träprojekt som min dotter grävde fram. Ska fota det så jag hinner lägga ut det i veckan.

  Kul att du tyckte barnet såg fridfullt ut. Själv tyckte jag det såg lungsiktigt och sjukt ut. Särskilt som det hamnade i en cigarrask. En heltigenom osund känsla får jag när jag tittar på den. Undrar just vilken släkting man kan tänka sig att avyttra den till :)

  • Svara

   Hungry Heart

   18 februari, 2016

   Roligt att höra att du är nöjd med ditt träprojekt! Det skall bli spännande att se det. =)

   Jag tror att man själv är sin egen största kritiker och det är lätt hänt att man ser lite väl mycket fel i det man gjort bara för att det inte blev exakt som man hade tänkt sig. Jag tycker i alla fall att ditt broderi var jättefint. =) Omgivningen påverkar ju intrycket så klart, men själv har jag en något knasig syn på gamla cigarraskar som något mysigt. Dels tycker jag att de är oerhört vackra, dels rökte min morfar cigarr ibland.

 6. Svara

  Pernilla

  17 februari, 2016

  Ååh så mycket fint! Jag tänkte sätta mig i helgen och knåpa ihop mitt bidrag, det blir roligt!

  • Svara

   Hungry Heart

   18 februari, 2016

   Det skall bli spännande att se vad du hittar på till månadens tema!

 7. Svara

  Wilda

  18 februari, 2016

  Så himla mycket vackert det finns på detta tema! Jag vill ju bara vara hemma och bygga och skapa den här månaden :) Gillar speciellt hyllorna och underlägget av träkulor.

  • Svara

   Hungry Heart

   19 februari, 2016

   Mm, trä är så häftigt och det finns ju oändligt mycket man kan göra med det! Jag ser fram emot att se hur du har tolkat månadens tema!

 8. Svara

  Annica

  18 februari, 2016

  Vad mycket fint du har hittat! nu blev jag ju sugen på att göra massa grejer :D

  • Svara

   Hungry Heart

   18 februari, 2016

   Kul att du gillar det! =)

 9. Svara

  Form&Känsla

  19 februari, 2016

  Trä är ju verkligen ett så fint material, men jag har ännu inte fått någon idé. Hoppas den kommer i helgen……. Fint med inspiration du samlat iallafall!
  Linda

  • Svara

   Hungry Heart

   19 februari, 2016

   Hoppas du hittar inspirationen till att göra något på tema trä. Ibland är det ju nästan svårare när det finns så mycket fint man kan göra!

LEAVE A COMMENT