Glad påsk, sista-minuten-påskpyssel och länkkärlek

Litet hönsägg | HungryHeart.se

Jag önskar dig en riktigt glad påsk tillsammans med fina människor, god mat och härliga vårtecken! Letar du efter påskpyssel i sista minuten kan jag tipsa om följande:

Förhoppningsvis har du lite ledighet nu i påsk och då kanske det finns extra tid till att DIY:a eller läsa lite längre texter. Jag kan tipsa om:

 • Fantastiskt begåvade Linda som gör bloggen Volang tipsade bl a om mitt inlägg om chia-groddar under rubriken ”finast i veckan”. Tror ni att jag fick nypa mig i armen och höll på att trilla baklänges eller?? Gå bums över till hennes stilsäkra blogg och njut av all vacker inspiration!
 • Läs Mikaelas urviktiga och informativa text om hur man undviker mikroplaster och varför man skall göra det
 • Anna María visar hur man bygger ett eget miniväxthus av tavelramar!
 • Elsa inspirerar med sitt vackra halsband som hon gjort genom att virka utanpå träkulor
 • Glöm inte att deadline för att lämna ditt bidrag till Monthly Makers tema miniatyr är nu på måndag den 28 mars! Gå till det här inlägget hos Wilda och lämna länken till det det du skapat i hennes kommentarsfält.

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Svara

  Wilda

  26 mars, 2016

  Åh så mycket inspiration! TACK!

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   =)

 2. Svara

  Mikaela

  26 mars, 2016

  Wow så mycket bra tips! Och att få vara bland dom <3

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Din text om mikroplaster är bara SÅ grym!

 3. Svara

  Katarina

  27 mars, 2016

  Åh, jag följde pappersfjäderslänken och såg bilden av papperskaktusar. Vill ha! Och så påminde pappret mig om en påskidé som jag hade glömt bort att jag hade fått. Nåväl, det blir ju påsk igen om ett år eller så :-) Hoppas du har en härlig helg! Ge din sötnosisbjörn en påskpuss från mig. Han skulle för övrigg se supersöt ut i kaninöron tror jag, kanske blandras påskhare i honom så skuttig som han verkar vara ;-)

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Ha ha, ja Isbjörnen hade garanterat varit söt i kaninöron och det kan mycket väl hända att hon delvis är gjord i porslin eller choklad med tanke på bräckligheten. ;-) Tur att hon kompenserar det med att ha ett skall värdigt en grizzlybjörn. =D
   Hoppas du hade en fin påsk och på tal om papperskaktusar: har du sett de här DIY-projekten? https://www.tinyme.com/blog/10-cute-cactus-projects/

 4. Svara

  Helena

  27 mars, 2016

  Tack för alla fina tips! Riktigt glad blev jag över ditt tips på påskfjädrar i papper. Hoppas du har en underbar påsk. Stor påskkram från mig.

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Med pappersfjädrar kan man vara helt säker på att det inte är någon fågel som farit illa i processen i alla fall. Klart bra om man gärna vill ha traditionsenliga fjädrar till påsk. =) Kramar

 5. Svara

  Pernilla

  28 mars, 2016

  Så mycket härlig inspiration! Gillar verkligen sånna här inlägg där man blir serverad russinen ur den stora inspirationskakan som är internet :)

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Vad kul att du tycker det! =)

LEAVE A COMMENT