Monthly Makers-träffen i Karlsborg

Monthly Makers i Karlsborg | HungryHeart.se

Förra helgen åkte jag till Karlsborg och träffade två tredjedelar av Monthly Makers-gänget. Det var första gången jag mötte dessa inspirerande och kreativa tjejer och jag tyckte verkligen om prick alla så himla mycket! Tyvärr kunde inte Beata, Jessica, Mikaela eller Stina vara med den här gången, men jag fick träffa spontana och härligt bubblande Beatrice, fina Annica som alltid hade nära till skratt, sprudlande Elsa som spred så positiv energi och kloka Wilda med sitt stora hjärta och smittande skratt. På plats fanns även smarta, coola och omtänksamma Anna María, fantastiskt empatiska Alicia med sin ödmjuka pondus samt supertrevliga Sandra som spred så mycket glädje och hade styrt upp helgen på bästa tänkbara sätt.

Nymans Annex i Karlsborg | HungryHeart.se

Här på Karlsborgs Annex hade vi vårt huvudkvarter och jag drabbades av akut husförälskelse. Jag kunde liksom inte värja mig mot ett gammalt hus med ett överdåd av snickarglädje och charm och där till och med stuprören var dekorerade. Dessutom fanns det häftiga konstverk precis överallt och det passade ju utmärkt som inspiration när vi skulle släppa loss vår kreativitet och spåna idéer. Vi pratade om nuläge och framtid, om visioner och konkreta planer, om bloggande och nya arenor för Monthly Makers. Jag tror att det väntar många spännande saker framöver…

Hemma hos Atilio-Sandra | HungryHeart.se

Sedan visade Sandra oss runt i Karlsborg och vi fick även kika in hemma hos henne. Det kändes smått surrealistiskt och väldigt deja vu att komma till en bostad som man sett bilder av så många gånger tidigare men ändå inte varit i förut. Jag kan avslöja att stilsäkra Sandras hem är precis lika fint (om inte ännu finare) i verkligheten som på foto och dessutom så himla mysigt och trivsamt.

Katten Gösta | HungryHeart.se

Allra finast hemma hos Sandra var dock katten Gösta som knep mitt hjärta på studs. Han verkade tycka att Elsa var grym på att ge kattgos. <3

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

21 Comments

 1. Svara

  Sandra

  28 mars, 2016

  Kan inte fatta att det redan är en vecka sedan ni åkte härifrån. Så fint att ha er alla på besök :)

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Tack för att du hade ordnat helgen så himla fint!

 2. Svara

  Pernilla

  28 mars, 2016

  Ni verkar ha haft det superhärligt! Ska bli såå spännande att se hur ni utvecklar Monthly Makers :D

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Mmm, det är allt spännande saker på gång… ;-)

 3. Svara

  Helena

  28 mars, 2016

  Så roligt att träffas och underbart med härliga människor och massor med inspiration. Fin ny vecka till dig. Kram

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Mm, det var riktigt fina människor och mycket inspirerande. =) Hoppas du också får en bra vecka! Kramar

 4. Svara

  Jessica

  28 mars, 2016

  VA HUSET HUR FINT??????????????????????
  och älskar din beskrivning av alla <33333333 ni är bäst

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Ja men eller hur är huset helt fantastiskt! Så himla tråkigt att du skulle bli sjuk och missa MM-träffen bara. =(

 5. Svara

  Mikaela

  28 mars, 2016

  Åååh grämer mig så mycket över att jag bokat Paris den helgen som visade sig passa alla andra bäst!! Ser ut som ni hade världens mysigaste helg och tycker dina beskrivningar är spot on på de jag har träffat tidigare i gänget!

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Jättetrist att du missade MM-helgen den här gången, men det såg ut som om ni hade en magiskt fin Parisresa. Shit, vilken present att ge bort alltså!

 6. Svara

  kolonilotta

  28 mars, 2016

  Äntligen fick vi en rapport från eran träff! :)
  Vilken dag ni hade!!! Underbart.
  Hoppas allt är bra!
  Stor kram ❤

  • Svara

   Hungry Heart

   28 mars, 2016

   Åh, vad roligt att du fortsätter titta förbi här trots att din blogg är på paus! Annars hade jag saknat dig något kolossalt. =) Hoppas du har det fint. Kram

 7. Svara

  Alicia

  28 mars, 2016

  Åååh iiih! Så fint! Och akut husförälskelse kan jag verkligen hålla med om. Har inte kommit över detta paradis än och längtar efter att få sätta mig och gå igenom alla bilder. Det är SÅ fint att få återuppleva helgen genom även era ögon!
  Tack för den fina omnämningen förresten, den gjorde mig glad hela vägen in i själen. Det var så himla jävla snorfint att få träffa dig!!

  • Svara

   Hungry Heart

   30 mars, 2016

   <3

 8. Svara

  Wilda

  29 mars, 2016

  Åh vilka fina bilder! Och tack för dina ljuva ord, de går in i hjärtat. Saknar alla så mycket nu och vardagen blev så himla grå efter den här helgens solskensdagar!

  • Svara

   Hungry Heart

   30 mars, 2016

   <3

 9. Svara

  Stina - Stinas tillvaro

  29 mars, 2016

  Alltså så himla fin helg ni verkar ha haft, ska sluta köpa hus och se till att vara med nästa gång <3

  • Svara

   Hungry Heart

   30 mars, 2016

   Ha ha, ja men nu har du ju redan ett hus! ;-) Och vilket hus sen!

 10. Svara

  Jess

  1 april, 2016

  Så himla kul att se alla inlägg om er träff! Önskar lite att jag fortfarande var med, ni verkar ha haft det helt fantastiskt :)

  • Svara

   Hungry Heart

   2 april, 2016

   Du ÄR fortfarande med. Du har varit med och gjort själva grunden i MM under dess första år och det lever vidare. Dessutom fortsätter du ju att delta med bidrag. MM är klart större än de tolv som för närvarande håller i spakarna…

LEAVE A COMMENT