Min nya djurkompis

This post is also available in: English

Cat + sunset | HungryHeart.se

Säg hej till min nyaste djurkompis! Hon bor här på gården och varje kväll sitter hon på timmertraven och tittar på solnedgången. När jag närmar mig henne, så släpper hon genast blicken om utsikten och går med bestämda steg mot mig för att få gos.

Cat + sunset | HungryHeart.seHon ger hon ifrån sig ett uppfordrande jamande som stegras till ett mycket upprört läte om jag inte ägnar mig åt henne på en gång. Och för det mesta finns det ju inget som är så bråttom, att jag inte hinner stanna en liten stund och dra fingrarna genom len päls och lyssna på spinnande medan solen går ned över nya trakter…

Cat watching the sunset | HungryHeart.se

DU KANSKE ÄVEN GILLAR: Liljekonvaljdungen, När himlen brinnerNär du ser ett hav av lupiner, så svänger du in till vårt hus

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’FacebookInstagram och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

24 Comments

 1. Svara

  Sofia

  12 september, 2016

  Hej till din nya djurkompis! Djurkompisar är bland det bästa som finns och nej, det finns INGET som är så bråttom att man inte hinner dra fingrarna genom en len päls. Älskar att hon sitter och kollar på solnedgången varje kväll också, vilken härlig personlighet hon verkar ha :) Klappa henne lite från mig ikväll är du snäll :)

  P.S Nya stället verkar ligga otroligt fint och dina bilder är helt magiska.

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Alltså djur är såna riktiga livsnjutare! Vi har mycket att lära av dem. Klart att jag klappar henne lite från dig också! Får kissen bestämma skulle jag sitta non-stop och bara klia henne bakom öronen hela dagarna, ha ha. =D

   Tusen tack för dina snälla ord om bilderna. Det blir jag väldigt glad av att höra. <3

 2. Svara

  Alicia

  12 september, 2016

  Så fint! Vilken liten gosbulle! Sista bilden är så fin. Som ur en saga <3

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Tack snälla du! <3

 3. Svara

  Grahnslöjd

  12 september, 2016

  Vilken sötnos, katter är ju bara för härliga!!

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Ja men visst är de! Min sambo är lite osäker på om han fixar att ha katt inomhus pga allergi, men så här på gården funkar det ju utmärkt till min stora förtjusning. =)

 4. Svara

  sandra

  12 september, 2016

  Men åh, vilken gosis! Önskar att jag hade någon annans katt som kompis nu när vi inte har några egna djur.

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Åh, det önskar jag också att du hade! Hoppas det kommer en katt förbi dig snart och bara bestämmer sig för att ni är BFF:s. =)

 5. Svara

  Linnéa

  12 september, 2016

  Vilken sötnos! Ser verkligen jätte gosig ut <3

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Mm, så himla gosig! Att kolla på solnedgången blev just ännu finare. =)

 6. Svara

  Christin

  12 september, 2016

  Håller verkligen med Alicia om sista bilden. Ljuvliga bilder!

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Tack snälla du! <3 Vad glad jag blir!

 7. Svara

  Mikaela

  12 september, 2016

  Jäklar vad fina bilder! Och kattgos är ju det mysigaste <3

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Tack, Mikaela! <3 Mm, kattgos i solnedgången är inte dumt inte... Särskilt inte när det även väntar hundgos när man kommer in igen också! =)

 8. Svara

  Lund Johanna

  13 september, 2016

  Fina kissen! Och fina bilder! Påminner om vår katt som pratade med oss konstant och inte var blyg med att tala om vad han ville. Och kom och hälsade när man kom och gärna gick med på promenad. Världens bästa katt, å nu fick jag storsaknad i magen!

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Åh, det låter som en helt underbar katt! Älskar kissar som pratar med en. ”Min” katt har förmågan att ge ifrån sig ett så inibängen förnärmat läte om man avslutar goset tidigare än hon tänkt sig och jag blir full i skratt varenda gång.

 9. Svara

  Jess

  14 september, 2016

  Men åh, vad fint <3 Bilderna är helt fantastiska!

  • Svara

   Hungry Heart

   15 september, 2016

   Tack snälla du! <3

 10. Svara

  Wilda

  17 september, 2016

  Så jäkla söt! Finns knappast något bättre än mysiga katter! Och i den gyllene timmen! Njutningsfullt vackra bilder. Vackert!

  • Svara

   Hungry Heart

   29 september, 2016

   Tack för alla de fina orden, Wilda!

 11. Svara

  Borgmästaren

  20 september, 2016

  Så himla fina bilder och så skönt att livet verkar komma till ro i ert nya hem. Skönt att ha det över gissar jag och önskar er lycka till på det nya -djurrika – stället. Såg att kossorna finns inpå knuten också :)

  • Svara

   Hungry Heart

   30 september, 2016

   Tack snälla du! Ja, det börjar lugnar sig allt mer här och det är skönt att flytten är avklarad. Till och med korna verkar ha börjat vänja sig vid de nya hyresgästerna! =)
   Jag kan fortfarande inte kommentera på varken blogspot eller blogg.se och jag har försökt skriva några kommentarer till dig flera gånger utan att lyckas. Så jag får väl säga det här istället att du inspirerar och gläder mig massor med alla dina kreativa projekt. Roligt att se också att skaparglädjen spridit sig i familjen. =)
   Älskar den fina tanken bakom att lägga ut vackert målade stenar i skogen för andra att hitta och jag säger bara lyckost de som får dina fina grattiskort! Du har ju lagt upp bilder på andra vackra, hemmagjorda kort tidigare och de är små konstverk i sig. Sedan är jag riktigt imponerad över att du kan brodera så pass snirkligt och detaljerat med en symaskin! (På min maskin finns det bara två lägen: gasen i botten och ännu lite snabbare…) =)

   • Svara

    Borgmästaren

    2 oktober, 2016

    Tack för fina ord! Faktiskt är det sjukt mycket enklare än man tror att maskinbrodera. Jag blev hel överväldigad själv vid första försöket. Inte alls svårt och jag har en gammal 70-tals pjäs till maskin. För mig var det en enorm tröskel att komma över, att ens våga prova för det verkade svårt, men nu vill jag att ALLA ska ta sig över den tröskeln för det är så himla lätt. Fäll ner matartänderna, byt pressarfot, spänn upp tyget i broderibåge och sen är det bara att KÖÖÖÖÖRA. Plattan i mattan. :)

    • Svara

     Hungry Heart

     3 oktober, 2016

     Ha ha, skall jag verkligen våga det! Jag tror att om jag trycker lätt på pedalen till symaskinen så har jag sytt mig till Karesuando inom ett par sekunder!! =D Men man skall aldrig säga aldrig. Jag låter idén ligga och mogna till sig lite, så får vi se om det blir ett broderiförsök så småningom… =)

LEAVE A COMMENT