På sistone har jag…

Horse | Hungry Heart

… trott att jag inte skulle hinna med något svampplockande i år, men ändå kommit hem med en stor korg sprängfylld med kantareller och trattkantareller.

… besökt alpackor som var så gulliga att de knappt kändes verkliga. För att inte tala om hur söta föl de har!

… ätit säsongens sista blåbär.

Blueberries | Hungry Heart

… av samtliga sambons släktingar blivit tillfrågad om jag hälsar på alla förbipasserande bilar. Det kan dra vanära över familjen annars! =)

… börjat sova med stickad tröja på.

… varit på en vandringstur, häpnat över fullkomligt spegelblanka sjöar och tagit 500 naturbilder. (Ni skall så klart få se foton därifrån, fast kanske inte alla…)

Red fall leaves | Hungry Heart

… besökt ett gäng otroligt duktiga och inspirerande konsthantverkare i trakten.

… upptäckt att stugans elsystem inte fixar att både tvättmaskin och varmvattenberedare är igång samtidigt. (Plus hur lätt det är att glömma att sätta på varmvattnet igen när tvätten är färdig…)

… plockat massor av nypon och torkat dem.

Rosehip | Hungry Heart

… blivit helt fast i TV-serien The Americans – SÅ bra!!

… plockat fram vinterkläderna.

… träffat nya grannar för första gången när jag i pyjamas sprang efter min hund Isbjörnen som rymt bort till vägen för att äta ensilage.

… eldat i den här skönheten ett par gånger varje dag (men inte med nyponen ståendes på):

Wood stove | Hungry Heart

… blivit födelsedagsfirad.

… låtit bli att packa upp flyttlådorna för ett tag och nöjt mig med att vi i alla fall röjt en stig mellan alla staplade saker.

… blivit skrämd halvt från vettet av kossor under en kvällspromenad. När min pannlampa sken åt deras håll (här finns inga gatlyktor), reflekterade deras ögon ljuset och allt jag såg var kompakt mörker och en skock lysande, svävande ögon som följde mig med blicken….

Cow | Hungry Heart

… klättrat upp på taket till vedskjulet för att se solnedgången bättre.

… besökt veterinären med mitt älskade måndagsexemplar till hund ett antal gånger. Fem mediciner senare så mår hon bättre och nu vankas det allergiutredning.

… varit på många upptäcktsfärder i de nya trakterna. Nu vet jag var jag skall plocka hallon nästa säsong och var det växer solrosor mitt ute på ett kalhygge i skogen!

Dog in the forrest | Hungry Heart

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

3 oktober, 2016
11 oktober, 2016

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Svara

  Alicia

  7 oktober, 2016

  Åh Ruth, jag dör var fint! Så härlig sammanställning och hyllning av vardagsmagi och så underbara bilder! Älskar den med hästen och ännu mer kossan i björkskogen. Hoppas ni snarast hittar vad som bråkar med Isbjörnens hälsa! Och grattis i efterskott, jag har missat att du fyllt år! Stor kram!

 2. Svara

  Anki

  7 oktober, 2016

  Så fina bilder, det låter härligt det mesta du har gjort. Och grattis i efterskott till dig!

 3. Svara

  Evelina - Evelinas Ekologiska

  7 oktober, 2016

  Vilket fint blogginlägg!

  Men stackars Isbjörnen :( Hoppas hon blir bättre snart och att allergiutredningen går bra. Det har varit en del veterinärbesök med vår hund Elsie innan också.. Hon verkar vara en rätt känslig hund. Sedan började vi med färskfoder (vom och hundemat) för något halvår sedan och nu mår hon så mycket bättre. Hon har bland annat haft problem med magen och pälsen innan. Så skönt när man till slut hittar vad det beror på.

  Ha en fin helg <3

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 4. Svara

  Malin

  7 oktober, 2016

  Åh, vilka vackra bilder – jag vill också bo på landet!!! Ser fram emot att se resten av de 500 du tagit på din promenad…

  Hoppas du får en fin helg!

 5. Svara

  Mikaela

  7 oktober, 2016

  Haha men fy vad läskigt med kossorna i mörkret! Alpackor är så jäkla gulliga!!! Låter som du haft det fint på sistone, härligt :D

 6. Svara

  Wilda

  8 oktober, 2016

  Underbar sammanställning som verkligen ger mig en känsla av att jag är där med dig <3 Din humor är obetalbar. Så väl fångat!

 7. Svara

  Jenny

  9 oktober, 2016

  Låter som du haft en fin tid det sista! Utom det med Isbjörnen då, får hoppas allt löser sig med allergiutredningen och ni får reda på vad som inte stämmer.
  Och massa grattis i efterskott!

 8. Svara

  Borgmästaren

  10 oktober, 2016

  Du verkar kunna se de små glädjeämnena i livet och uppskattar dessa. Helt rätt att vänta med att packa upp. Ingen idé att stressa upp allt på en gång.

  Man får verkligen en bild av ditt liv i skogen och det verkar verkligen vara i skogen. Slås av att det verkar så fridfullt och lugnt och fint, trots att jag själv inte är ett fan av skogen direkt.

  Ha det fint!

 9. Svara

  Grahnslöjd

  10 oktober, 2016

  Det mesta låter väldigt mysigt!:)

 10. Svara

  Jess

  12 oktober, 2016

  Vilket mysigt inlägg, jag gillar verkligen upplägget :) Och alltså, så fort jag kommer hem till mamma på landet så vinkar jag också på alla passerande bilar haha.

LEAVE A COMMENT