Varför blev det så tyst här? Plus: jag behöver er klokskap.

Dusk | Hungry Heart

Det har varit knäpptyst här på bloggen ett tag och inte har jag svarat på era kommentarer på länge heller. Vad är det som händer?

Jag vill verkligen inte att det här skall bli en eländesblogg, så bara kort: Ni vet ju sedan tidigare att jag är sjuk och när ambitioner, vilja och idéer är klart större än orken och det bara blir för mycket av allt (utom återhämtning) inklusive flytt och en ny omgång av en tuff behandling som tar på krafterna, så bam! Jag tog liksom slut. 

Jag kommer att bli okej, no worries, och jag har tagit det riktigt lugnt, varit ute i naturen och legat i soffan och kollat på småskämmiga TV-program. Nu hoppas jag kunna börja uppdatera bloggen igen, om än lite glesare. För det är ju det roligaste jag vet!

Däremot har jag funderat mycket på vartåt jag skall ta Hungry Heart och där känner mig rätt villrådig. Skulle ni kunna tänka er att hjälpa mig? Jag behöver era kloka tankar och synpunkter för att kunna göra bloggen så bra som möjligt för er. Dessutom är det guld för mig att veta vad ni verkligen vill läsa om, så att jag lägger min energi på rätt saker. (Nu kommer säkert någon snäll person påpeka att jag borde blogga om sådant som jag känner för och det lovar jag att göra ändå!)

Hur: För att det skall gå snabbt och smidigt för er att svara har jag satt ihop ett kort frågeformulär med 12 kryssfrågor. Fyll i det (och samla en massa karmapoäng) genom att klicka HÄR. Det tar bara ca 2 minuter.

Överkurs: Om du känner dig extra ambitiös får du gärna även svara på vad är det som får dig att besöka Hungry Heart och som jag inte får ta bort eller ändra på. (Lämna en kommentar eller om du inte vill att ditt svar skall synas så maila det till info[a]hungryheart.se). Kommer du på något annat – högt som lågt – i form av önskemål, förbättringar eller om det är något särskilt du undrar över och som du vill att jag skall skriva om på bloggen, så får du så klart gärna ta med det också.

Kram på er! Ni är världens i särklass bästa bloggläsare. <3

 

P.S. Du har väl inte missat att det nya temat i Monthly Makers har släppts hos Wilda?

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

21 oktober, 2016

RELATED POSTS

18 Comments

 1. Svara

  Jenny

  13 november, 2016

  Vad fint att höra från dig igen, har saknat din röst i bloggvärlden!
  Dock tråkigt att höra att du inte mått bra, men fint att du ändå tagit ett steg tillbaka och verkligen tagit hand om dig själv.

  En grej jag verkligen gillar med Hungry Heart är mixen av väldigt professionella inlägg (som dina recept och DIYs) med tydliga steg för steg som bara känns sjukt genomarbetade och proffsiga med de personliga. De som känns som att man sitter vid fikabordet och du berättar en anekdot eller pratar om diverse tankar och funderingar.
  Så jag inser att jag inte är till någon hjälp alls som bara säger att jag gillar bloggen som den är nu (okej kanske inte prick nu när det varit tyst, men du förstår hur jag menar!) men jag kommer verkligen inte på något konkret jag hade önskat varit annorlunda. Ser dock med spänning fram emot att hänga med på resan och se vart Hungry Heart hamnar tillslut :)

  • Svara

   Hungry Heart

   18 november, 2016

   Tack snälla du för din omtanke och för alla fina ord om Hungry Heart. <3 Det värmer.

 2. Svara

  Linnéa

  13 november, 2016

  Vad kul att du är tillbaka!!! Har verkligen saknat dina inlägg :) Men det är bra att du har tagit tid åt dig själv när du kände att du behövde det! Håller verkligen med om det Jenny skrev tidigare. Dina proffsiga recept och DIYs är anledningen till att jag följer din blogg, men även de mysiga personliga inläggen som du skriver ibland :)

  • Svara

   Hungry Heart

   18 november, 2016

   Tack!! Vad go du är! <3

 3. Svara

  Pernilla

  14 november, 2016

  Kul att höra från dig i bloggvärlden igen! Jag håller med ovanstående talare om att dina inlägg alltid ser så proffsiga ut och jag blir alltid väldigt inspirerad av att läsa. Dessutom är det en otroligt härlig stämning härinne som gör att man omedelbart trivs. Kram på dig, jag hoppas du mår bättre snart <3

  • Svara

   Hungry Heart

   19 november, 2016

   Åh men TACK Pernilla! Det kan ju vara något av det finaste man kan höra att man inspirerar och skapar en fin stämning. Kram tillbaka och ha en riktigt fin helg! <3

 4. Svara

  Ellen

  14 november, 2016

  Ibland blir det ju sådär, att en liksom kraschar bland allt som finns att göra. Men jag tänker att det måste få vara okej att stänga av precis allt ett tag och bara vara för ett tag, att om det hjälper så är det värt det.

  Och jag är som de andra glad att du är tillbaka <3 Nu har jag svarat på frågeformuläret, så hoppas det blir bra!

  • Svara

   Hungry Heart

   19 november, 2016

   Vad gullig du är, Ellen! <3 Jo men visst är det så att det ibland bara blir för mycket och då är det bara att ta ett steg tillbaka, vila ikapp sig och fundera på vad man skall göra annorlunda till nästa gång. Jag har tur som har djur och natur nära mig också och det hjälper massor. Plus überfina bloggläsare så klart!

 5. Svara

  Katarina

  14 november, 2016

  Går direkt på överkursen, återkommer till frågeformuläret sen.
  Jag gillar att du är så du, att du låter bloggen följa och utvecklad med dig själv och att du utmanar dig själv exempelvis med att använda trä. Jag gillar blandningen som det ger. Just nu upplever jag att det har varit en blandning av dråpliga betraktelser, personliga inlägg, natur och ätbart samt skapande med och utan DIY. Och om blandningen skulle ändra form för att du ändrar dig så kommer det bli bra då också för det kommer att fortsätta att vara du. Du har något i ditt sätt att skriva som gör att allt blir intressant, du fångar upp utan att bli långrandig (visst skrev jag en halv uppsats om det i ett mail tdigare? eller tänkte jag bara att jag skulle skriva om det?).

 6. Svara

  Ann Rumbleinthearctic

  14 november, 2016

  Jag läser främst recept inläggen och även dina fina bilder med naturen och lantliv. Är väl lite dålig på att skapa tid till DIY så kanske läser mindre av de :) Hoppas allt är bra med dig Kram!

 7. Svara

  Jess

  14 november, 2016

  Fint att läsa att du är tillbaka så smått, men ännu finare att du prioriterat och fortsätter prioritera ditt välmående. Så viktigt att göra det.

  För att också lämna en kommentar om din blogg så läser jag för att du skapat en så harmonisk och hemtrevlig känsla här, det är kreativt, humoristiskt och tankeväckande på alla sätt och vis.

 8. Svara

  Borgmästaren

  15 november, 2016

  Så kul att höra att du mår bra!

 9. Svara

  Christine's Stories

  15 november, 2016

  Det är så viktigt att lyssna på kroppen när det tar stopp och kraften inte finns där längre. Jag ”gick in i väggen” förra vintern och det tog lång tid för mig att komma tillbaka. Jag tänkte inte att det var så allvarligt men till slut orkade jag ingenting och mådde så dåligt att jag var tvungen att sjukskriva mig 1,5 månad. Det hjälpte att koppla bort alla sociala medier och bara vara med mina allra närmsta.

  Bra att du vilat och samlat ny energi. Ta hand om dig!

 10. Svara

  Ida

  15 november, 2016

  Kul att du är tillbaka! Jag har inte läst din blogg så länge men gillar blandningen av lantliv, DIY och recept. Jag är själv sjuk och känner igen mig mycket i din blogg, gillar när du delar med dig om hur du mår. Är mest intresserad av DIY och hittade till dig via Monthly Makers.

 11. Svara

  Mikaela

  16 november, 2016

  Jag älskar dina DIY inlägg som är så proffsiga och genomarbetade! Men också mixen med det personliga, vill gärna höra mer om dig och ditt liv liksom. Men överlag gillar jag som det är nu, du är fantastisk!

 12. Svara

  Finurliga fröken

  16 november, 2016

  Så skönt att du tar hand om dig ❤
  Har nu fyllt i enkäten. Hoppas att de kan hjälpa någonting. Fast tror inte de eftersom jag älskar allt i din blogg. Kram

 13. Svara

  Karin Fitness & Hälsa

  16 november, 2016

  Styrkekram till dig och hoppas att du kommer må allt bättre! Gillar dina recept, men också tänkvärda inlägg om livet och mental hälsa.

LEAVE A COMMENT