Mikroknäck i 13 olika smaker! (favorit i repris)

Mikroknäck i 13 olika smaker | HungryHeart.se

Skall du göra julgodis till helgen? Då vill jag tipsa dig om mina recept på 13 (!!!) olika sorters mikroknäck från förra året. Det tar bara åtta minuter att göra och smakerna är allt från klassiker som mandelknäck till varianter som pepparkaksknäck, polkagrisknäck och chokladknäck. Plus mer annorlunda sorter som t ex myntaknäck, ingefärsknäck och citron- och lavendelknäck.

Dessutom får du lära dig hur man gör för att knäcken inte skall sockra sig, hur man gör för att knäckformarna inte skall välta när man häller knäck i dem och hur man gör kulprovet.

Här hittar du recept på 13 olika sorters knäck i mikron! Vilken blir din favorit?

 

P.S. Du missar väl inte att Monthly Makers dragit igång sin julkalender och att månadens tema släppts? Mer info hittar du hos Anna María

FÖLJ HUNGRY HEART PÅ: BLOGLOVIN’InstagramFacebook och Pinterest

Ruth

Malmöbo med passion för DIY och miljövänliga, smarta lösningar. Nyfiken idéspruta som främst skapar med återbruk och naturmaterial i skandinavisk stil. Strävar efter en hållbar livsstil och har ett stort intresse för djur och natur. Trivs som bäst på långpromenad längs havet eller i skogen tillsammans med hunden Isbjörnen.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Wilda

  4 december, 2016

  Åh bra repris! Knäck är ju bara för gott <3

  • Svara

   Hungry Heart

   4 december, 2016

   Ja men visst är det sååååå gott! Och när man inte behöver koka knäcken i 45 minuter på spisen utan kan slänga in den i mikron i 8 minuter så är det ju sjukt smidigt.

LEAVE A COMMENT